ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

maanantai 29. tammikuuta 2024

Tulin vain tulostamaan kognitiivista takaperoisuuttani tänne tiedon valtamerten ääriin

 Kun on virkeä nykyään öisin, kun on hiljaisuus jo melkein. Herää päivällä 12 jälkeen. Juo iltakahvit ja katsoo youtubesta siivousvideoita joiden jälkeen järjestelisi koko yön. Tietäähän sen, että sitä tarvitsee seerumeita naamaan ja kookosrasvaa kantapäihin. Selainpelin ja vähän valoa.

Alan vakavasti miettiä saisiko noista mun läskirievuista vielä jotain rahaa takaisin, mutta ei ne taida olla kovin merkkikuteita. Samat even&odd saappaat näin TikTokissa tyypiltä joka oli tyyliin tilannut samat saappaat useassa koossa ja palautellut niitä. Meikäläisen kokoomusperhe väitti että mun kengät menee pilalle kun olin laittamassa jalkaan niitä. En muista mikä se väite oli, mutta kumosin sen kuitenkin. Tiuskivat mistä sattuu. Eivät usko että heidän nuorimmalla pojalla on pihassa roskia varten astia, jos minä sanon siitä kävelleeni vierestä. Täytyy selittää ettei se varmaan näkynyt tielle kun jäi autoon. En tiedä. Meikäläisen muori on vähän vaikea ihminen mulle. En ihmettelisi vaikka olisi mut pistänyt suljetulle silloin aikoinaan eikä isäni.... (jota en saa mainita netissä allekirjoittamani lapun mukaan vuodelta 2014, mutta soitti kuitenkin miten voin ekaa kertaa tänä vuonna eilen)

Ei mitään erikoista. = Samaa vanhaa.

39 neliötä on (sinkulle) paljon. Jätän sohvan taakse tilaa kuin biljonääri. Ja kun pääset pienestä eteisestä, niin siinä voisi vaikka potkaista kengät jaloistaan niin pitkälle kuin sielu sietää. Mattoja en tosin pidä lattialla kuin eteisessä ja keittokomerossa pitkä kapea kiinamatto kuu kuviolla. Mustat matot. Sain joskus Hervannassa kissataloudessa olleen pyöreän maton. Taisin heittää sen jo menemään parvekkeen oven edestä, kun en käy siellä enää tupakoimassa.

Onhan tämä elämä tylsää muttei ainakaan tarvitse elättää ketään joka huorittelee, ja velkaantua samalla enää. En voi neuvoa yhtäkään miestä kuinka kohdata minut siten että saisivat kohtelua mitä odottavat kaikilta naisilta saavansa eli ehkä olenkin hyökkäyskannalla. Naisviha on niin juurtunut tähän kiusaajakansaan, että voin vain käydä omaa sotaani läskejäni kohtaan mitä en ole voittamassa. Toki oli kiva joka viikko nauttia alkoholia ja mässäillä elokuvia katsoen ja lihoa 50kg vakavien risperdal sivuvaikutusten vuoksi jotka lihotti. Kuitenkin nykyiset laihdutuslääkkeet toimii hetken varmaan jos niitä suostuisi käyttää. Ja painoneutraali mielialalääke mikä mulla on nyt... huimausta ehkä joskus ja jotain veriarvoja päin helvettiä että maksa ja diabetes on puhjennut, mutta ihan hyviä voisi johtua pitsoista ja huonoista elintavoista jotka skitsoilla on myös.

Koska ketä vaan kannattaa huoritella etenkin silloin kun ne on neitsyitä edelleen, koska sillä ei ole väliä. Kokoomus on mafia. Jos et tee töitä ja rikastu, sieltä tulee stubbi ja estää sun pääsyn uhkaavalla olemuksellaan valita joko kapulaksi rattaisiin tai rattaaksi eiku

*heittää läppärin lattialle kun se liukuu taaksepäin ikealaiselta korokkeeltaan*

Taaksepäin. Sitä se näet on, kun selitän kokoomuslaisten edistystaktiikkaa. Se on vanhoillista ja takaperoista ja mitä hyvää sekin sitten estää tapahtumasta jos heidän omat kapitalismin kukkarot rikkaat rikastuu kolme prosenttia jatkuvasti

Nyrkit. Niin. Ja rinta. Jalka kehityksen kaasupolkimella. Siinä ei ehdi edes juoda vettä lasillista. Käyvät päälle psykopaatit. Paternaalinen joukko naisvihaajia joiden taakse sun omat KAIKKI ansaitut rahat laitetaan, ja sieltä myös häviää. Mikä toi on? Siinä luki paljonko rahaa oli. Turha lappu heidän mielestä ja kassakaappiin vain passin kera, etten pääse pois maasta. Vaikka joutuisi ihmiskaupan uhriksi kun on niin hullukin vielä, ettei osaa pitää huolta itsestään.

Tähän pahaan maailmaan lapsia. Antakaa mun kaikki itse tehdä. Ai niin, en voi enää. Lapsenteko vaatii energian vapautumista joka vastaa ensin raketin lennon polttoaineenteon verran ensin seksin kautta ja sitten vielä 40 viikkoa sitä että symbioosissa vauvan kanssa uhrata äitiaivoiksi muuttuen kalenterit päässä loisen uloste- ja pissa ja ruokinta- aikataulujen kanssa yhteensopiviksi.... 40 viikkoa puolimaratonia kun se loinen siellä lilluu.

Kaikista suosituista tytöistä tulee korkeintaan äitejä. Yhteiskunta... niin no, kauneudella saa anteeksi paljon typeryyttä. Pahoinvointiyhteiskunta.