Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 1. helmikuuta 2024

Ettepäs arvannukkaa

Nukkunut aika vähän kun koko illan ja yön ei ole ollut puutetta yrityksestä, että saisi kettua koloon. Pitäisikö vieläkin nauraa, kun sanoin ettei ole tehty polviystävällistä asentoa…
Loukkaannuin vähän kun se hyssytteli ja käski antaa tiktokista stand up ukkelin kertoa sen miten uskonto on tappanut eniten ihmisiä (kaltaisistaan liikkeistä ihmisten keskuudessa). Äänestäköön setämies subukkaa.
Kävin apteekissa. Kolme varttia juttelin hoidostani hoitajan kanssa. Mistä mun on tarkoitus tietää mikä on normaali verensokeri? Ollut 5.9-13.4 välillä lukemat mutta sanoin ettei ole ollut yli 16 niin tietysti se hoitsu heti lääkärille soitti että syömisen jälkeen ollut niinkin korkeita lukuja… voihan se olla että nyt tutkitaan, ja saan tuloksista tietoa koska mulla pitäisi olla varmaan kolesterolilääkkeet ja ozempicit ja verenpainelääkkeet ja mitä ne nyt keksisi psyykenlääkkeeni ja merkittävän ylipainoni sivuvaikutuksiin. Mun obeesit absessit ja somaattiset sopukkaiseni.
Söin jätskiä ja patukkaa ja limpparia. Jonkun juustoisan panininkaltaisen subileivän vahingossa. Hän sämpylätaiteilija, oli laittaa siihen kuuluvaa sinihometta kanaani… yh. 
Kirjoitan tätä sängystä puhelimella tällä kertaa. Huono huokaa. Mulle tuli työeläke tänään. Kertamaksu lähes viiskymppiä 2024 tasossa. Lainasin kyllä lääkerahat vuoden alusta Kelan korvattavuuksien, alkuomavastuu 50 euroa, ja että sain eilen pitsaa, sukulaiselta. 
Huomenna kai asumistuki. Jotain laskuja taas. Ehkä kauan sitten saattoi jäädä varaa ostaa jotain kuukaudessa. Vaatteita tai virtuaalilasit tai sängynpeite ja nahkalaukku. Mulla jää luksustuotteet vähälle käytölle!
Pääasia ettei osta käytettyä ja ruoki toisten äkillisiä rahantarpeita. Ellei kokeile aluksi olisiko sille käyttöä. 
Nokoset. Jos saan nämä ajatukset taas riviin.