Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 29. tammikuuta 2024

Olen kätevä lohikäärme maaemo totta sekin

 Vein eilen pahveja ja täytin koko keräysastian. Annoin Canit sovelluksessa pulloja toisen kerran, ja pitäisi lähettää sähköpostia miksei mulle ole tullut pientä osuuttani niistä että voisi joskus tilittää.

Tänään tein nugetteja, ja äsken wokkia. Maha on ihan täys. Olen kuunnellut äänikirjaa ja pelannut selainpeliä. Nukuin pitkään. Puhuin puhelimessa vähän eilen ja tänään, vaaleista ja remonteista ja asuntosijoittamisesta. Tylsyyttäni hain taas vuosittaiset asiakastietoni missä menee parikymppisenä saadut merkinnät luottotietoihin. 

2016 päädyin velkajärjestelyyn. Asianajaja otti yli 800 euroa säästöni, ja sitten olisi pitänyt maksaa liikoja, kun ilmoitin saaneeni palkkaa tulospalkkiota siitä huijausfirmasta, missä olin puhelinmyyjä jokusen kuukauden samalla kun kävin kymppiluokkaa. Itsepähän ilmoitin liikoja. Ei mun oikeasti olisi mitään pitänyt maksaa näillä tuloilla. Ehkä oikeasti 20e kuussa. Kauhea stressi siitä velkakierteestä vain. 2011 yksi satasen laina eskaloitui melkein kymppitonniin.

Jos keskittyy paskaan, saa paskaa. Tänään oli kyllä hyvät pökäleet toisaalta pöntössä. Tarkoitan vain tätä tavaravuorta kai. Jos pitäisi tyhjentää kanahäkin varastoni, siellä ei olisi oikeastaan mitään mitä tarvisi. Ehkä saattaisi kaivata jotain, mutta olen oppinut että tavaroihin ei saa kiintyä. Tädit ja eksät vie kuitenkin sun nuoruudenmuistot ja rakkaat matkamuistot, etkä sä voi hiljentää heitä tai sulta lähtee terveyskin.

Olin parikymppisenä tyhmä ja elätin yhtä Jani Petteri Hölliä. Se ei ikinä maksanut osuuttaan vuokrasta. Väitti että sossusta piti hakea. Kelaan maksoin ainakin 250euroa kun hän joskus "laskutti itse töistään." Ihan kuin mä olisin sen rahoja nähnyt, tiliotteista jotain käteisnostoja, varmaan käynyt huorissa.

Kerran se raiskasi mut. Hänen uudesta autostaan maksoin yli puolet sekä isoäiti uudet 250e renkaat edelliseen. Laitetiinko mitään mun nimiin? Koiraa ei ainakaan. Asuntosopimukset kyllä. Mun luottotiedot oli A luokkaa vaikken halunnut mitään laiterahoituksia. Se 2,5 tonnia tuli hänen suojakuoren yhteydessä joltain tutulta Kangasalan Telian sivuliikkeessä. Hämärähommia nyt kun mietin. Taisi se maksaa kihlasormukset, muttei niitä ikinä kaiverrettu. Sain ehkä 30 euroa kullasta sormuksesta.

Nämä on vanhoja juttuja, ja luettelen vain tunteetta, mitä järjetöntä jaksoin kun annoin mennä liian pitkälle kaiken siinä heteronormatiivisessa krokotiilinkyynelten sävyttämässä "en tee mitään ilman sua" kun pelastat toisen henkeä juopottelulta jne tietämättäsi, vaikka itse rakastaa vain sua koska "kukaan muu ei ole ikinä rakastanut". 

Siihen Nörttityttöjen kirjamiittiin joku toi kirjan Miksei se vain lähde? Sitä on niin monenlaista väkivaltaa. Rahallista hyväksikäyttöä, ja yrittää häpäistä toista.

Mutta niin. Pari vuotta ja saatan ehkä joskus vielä muuttaa tästä pois suosituksineen. Ei tarvisi odottaa sitä 20 vuotta että palautuu luottotiedot. Pari vuotta, ja ehkä mun ihku salarakas australialainen britti -amerikkalainen pano joskus tulee uudestaan muna pystyssä mun luo joskus... ähh...

3/4 chilin kuvaa oli se mun wokkikastikkeeni ja se pyrkisi vähän ylös. Onkohan erilaisia oksennuksia kuinka monenlaisia. No mutta enivei, otsikko taas johtanut täysin harhaan ja kujalle kajsuliinin halipumpuliin. Onneksi jalla-jalla Aho ei päässyt jatkoon, kapuamalla suomineidon helmoja, ja on n. 70% mahkut että äänestän toistamiseen homoa viherpiiperöä pressaksi. <3

Ihan sama "tapanko itteni" jos joudun Suomeen missä on kokoomuksen mafia johdossa jälleen. Vihaan Stubbin enkkua ja toisekseen, hän ei ole edes ollut Suomessa virkamiehenä viime vuosina joten mitä sen on tarkoitus tietää? Avoir à le presidente.