ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

keskiviikko 10. tammikuuta 2024

Nykyään ne on kaikki tietokoneella

 Taas tuli oikein puuska. Energiaa. Siivota, vaihtaa petivaatteet, imuroida, tiskata, pyykätä, ja sitten pakenin velvollisuuksia kampaajalle...

Mä rakastan näitä kahta hiustuohtuvaa mitkä karkaa ponnarilta edestä ja sit ne voi hieraista tuonne korvan taakse??!

Sain kuulla että eräällä sukulaisella huomenna lääkärikäynti, joka on yötä täällä, niin toivovani että se on parantumatonta. En tosiaan 17-vuotiaana arvostanut sen nyrkkiä mun suuhun, kun vihloi monta vuotta etuhampaat.

Puhuin sille kampaajalle kyl ihan kuin jokin mummeli! Nykyajasta ja tätä nykyä ja nykyään... Kaikki. Ennen vanhaan olisi mun mielestä silloin viime vuosituhannella kun tein ekat webbisivut ja niistä tuli 50e mainostulojakin, vaikka olin 12...

Äidistä on kaiken kiittämäni. Mutta en tiedä... ärrällä ja se kampaajahenkilökin kädet tärisi ojennellessa mulle kuittia. Joko ne vihaa mua tai pelkää mua. Mut ei se mitn. Mua haittaa!