Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 8. tammikuuta 2024

Lämpimikseni kirjoitan pitkiä lauseita vain

 Menen illalla katsomaan elokuvaa. Luulisin että ne olisi deitit. Söin äsken kasvishernekeiton ja airfryijattua patonkia. Pitäisi ennen elokuvaa hakea yksi paketti Tammelasta. Matkahuolto ja posti vie minne sattuu mun paketteja. Toivottavasti huomenna tuovat kotiin niitä ikeaostoksiani ja sitten S-ryhmä kotiinkuljettaa keskiviikkona tänne ruokaostokset... siihenkin voisi vielä lisätä, hernarin kauppalistalle
Kuluvaa tavaraa, vaikka varastoituukin läskiksi, ruoka. Ei olisi pitänyt laittaa vanhoja kuvia sinne deittipalveluun. Luulee että olen vielä ylipainoinen, enkä näin läski... tai no en mä läski ole, mutta silti 120kg ollut jo tasaisesti monet vuodet.
Pitää miettiä mitä vaatetta laitan että pysyn lämpimänä. Legginssien päälle jotain. Topin päälle jotain. Kerroksia muttei liikaakaan. Ilman hanskoja ei tule kesää. Huppu tai pipo. Tämän viikon piti olla jo lämpimämpi, mutta eihän se äkkiä muutu...
Voi hitto mun netfliksi tilaus on mennyt poikki?? Mites toi nyt noin... jäin jaksoon 8, Hyvää Tohtoria, kuudes kausi. Niitä jaksoja oli vielä monta mässäilykatsottavana.
Mun selkäkipu tai hermopinne tai mikälie keskushermostosyöpä nyt sitten olikaan, parantui kun otin vihdoin panadolia. Kai mä olen joskus popsinut liikaa buranaa endometrioosiin ja en halua että sekin tulee aina heti pihalle eka.
Enivei. Tässä on vielä pitkälti aikaa tuonne iltaan. Laitoin tekoripset. En ihan partavettä ja tekokynsiä, mutta melkein. Hörpin keittoni ja murustelin patongin. Liotin chia siemeniä vedesssä 1,5 tl. Aamulla yksi pieni jogurttitötsä. En ollenkaan mieti mitä voisin syödä seuraavaksi. Oksennan suuhuni. Siellä paketissa mikä pitäisi hakea, on acai jauhetta. Voin sitten heittää mansikkamehuun ja leikkiä että se on Starbucksin juoma. 
Ei vaan, mun on joskus 10 vuotta sitten pitänyt tilata sitä superfoodia kunnes sain tarpeekseni dieettikulttuurista. Omenaviinietikkakapseleista, laihdutusvoiteista, abtronic laihdutusvyö jutuista.... Kai sitä edelleen pitäisi kävellä ja joogata ja tehdä pilatesta ja onhan mulla kuntopyörä, viiden kilon painot. En mä silti pysty niihin harjoitteisiin mitä pitäisi. Kroppani tuntemus ja minä ollaan erikseen. Ketään ei ole ikinä kiinnostanut mun saavutukset laihtua. Jostain saavat päähänsä asioita kuten vaikka että tavoitteeni olisi painaa 42kg vaikka se on tod.näk. paljonko mulla oli silloin jo pudotettavaa. Satunnaisia lukuja tussilla mahaan ja silti saisi selville. Mutta en ole enää siellä. Se kuntoutuskoti oli niin vanhanaikainen.
Vedenjuonti ratkaisisi mun ongelmat. 
Se mun stalkkeri, voisi vähän kattoa ketä alkaa stalkkailla. Pääsin eroon. Ei oltu samalla sivulla, samassa kirjassa, tai edes samalla painokoneella tehty... Ei tuolla välieuroopan maissa ymmärretä tällaista pakkasta, pimeyttä, ja lumen määrää. Jaa teillä on 7 astetta? Kiva, just meni eilen jossain -44°C ennätys rikki ja täällä tuntuu lähes -30 kun pistät nokkasi ulos. Valoa riittää klo 9-15 ehkä josta suurin osa heijastuu lumesta, muuten on pilkko pimeää.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy