ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

maanantai 8. tammikuuta 2024

Lämpimikseni kirjoitan pitkiä lauseita vain

 Menen illalla katsomaan elokuvaa. Luulisin että ne olisi deitit. Söin äsken kasvishernekeiton ja airfryijattua patonkia. Pitäisi ennen elokuvaa hakea yksi paketti Tammelasta. Matkahuolto ja posti vie minne sattuu mun paketteja. Toivottavasti huomenna tuovat kotiin niitä ikeaostoksiani ja sitten S-ryhmä kotiinkuljettaa keskiviikkona tänne ruokaostokset... siihenkin voisi vielä lisätä, hernarin kauppalistalle
Kuluvaa tavaraa, vaikka varastoituukin läskiksi, ruoka. Ei olisi pitänyt laittaa vanhoja kuvia sinne deittipalveluun. Luulee että olen vielä ylipainoinen, enkä näin läski... tai no en mä läski ole, mutta silti 120kg ollut jo tasaisesti monet vuodet.
Pitää miettiä mitä vaatetta laitan että pysyn lämpimänä. Legginssien päälle jotain. Topin päälle jotain. Kerroksia muttei liikaakaan. Ilman hanskoja ei tule kesää. Huppu tai pipo. Tämän viikon piti olla jo lämpimämpi, mutta eihän se äkkiä muutu...
Voi hitto mun netfliksi tilaus on mennyt poikki?? Mites toi nyt noin... jäin jaksoon 8, Hyvää Tohtoria, kuudes kausi. Niitä jaksoja oli vielä monta mässäilykatsottavana.
Mun selkäkipu tai hermopinne tai mikälie keskushermostosyöpä nyt sitten olikaan, parantui kun otin vihdoin panadolia. Kai mä olen joskus popsinut liikaa buranaa endometrioosiin ja en halua että sekin tulee aina heti pihalle eka.
Enivei. Tässä on vielä pitkälti aikaa tuonne iltaan. Laitoin tekoripset. En ihan partavettä ja tekokynsiä, mutta melkein. Hörpin keittoni ja murustelin patongin. Liotin chia siemeniä vedesssä 1,5 tl. Aamulla yksi pieni jogurttitötsä. En ollenkaan mieti mitä voisin syödä seuraavaksi. Oksennan suuhuni. Siellä paketissa mikä pitäisi hakea, on acai jauhetta. Voin sitten heittää mansikkamehuun ja leikkiä että se on Starbucksin juoma. 
Ei vaan, mun on joskus 10 vuotta sitten pitänyt tilata sitä superfoodia kunnes sain tarpeekseni dieettikulttuurista. Omenaviinietikkakapseleista, laihdutusvoiteista, abtronic laihdutusvyö jutuista.... Kai sitä edelleen pitäisi kävellä ja joogata ja tehdä pilatesta ja onhan mulla kuntopyörä, viiden kilon painot. En mä silti pysty niihin harjoitteisiin mitä pitäisi. Kroppani tuntemus ja minä ollaan erikseen. Ketään ei ole ikinä kiinnostanut mun saavutukset laihtua. Jostain saavat päähänsä asioita kuten vaikka että tavoitteeni olisi painaa 42kg vaikka se on tod.näk. paljonko mulla oli silloin jo pudotettavaa. Satunnaisia lukuja tussilla mahaan ja silti saisi selville. Mutta en ole enää siellä. Se kuntoutuskoti oli niin vanhanaikainen.
Vedenjuonti ratkaisisi mun ongelmat. 
Se mun stalkkeri, voisi vähän kattoa ketä alkaa stalkkailla. Pääsin eroon. Ei oltu samalla sivulla, samassa kirjassa, tai edes samalla painokoneella tehty... Ei tuolla välieuroopan maissa ymmärretä tällaista pakkasta, pimeyttä, ja lumen määrää. Jaa teillä on 7 astetta? Kiva, just meni eilen jossain -44°C ennätys rikki ja täällä tuntuu lähes -30 kun pistät nokkasi ulos. Valoa riittää klo 9-15 ehkä josta suurin osa heijastuu lumesta, muuten on pilkko pimeää.