Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 8. tammikuuta 2024

Cling it, clang it, klonkku is coming

  •  Mulle tuli voices.comista keikka ja lähetin ehdotukseni menemään. Se oli minuutin esittelyvideota varten. Käytin mun mikkiä mutta piti käyttää tyhmää Sanelinta joten vika klikkaus tulee mukaan sekä alusta lähtee pois kun sanot ekan kirjaimen :D
  • Latasin mun profiiliin sen tekoälyllä mun äänestä tekemäni lyhyen.. noh, kirjoitin jotain ja se sanoi sen mun äänellä. Mitenkö sain sen pitää hengitystaukoja? ;D
  • Ehkä pitäisi tehä podcastia, vlogia, jotain. Ei mulla ole mitään tarjottavaa lol. Olen vain hyvä tietokoneiden kanssa. Mä oon se käyttäjä joka tutkii kaikkea että pääsisi kiinni jostain miten koodi toimii ja sitten saada hommat kaatuu... kjehh hehe
  • https://www.voices.com/profile/kajsablom88 
Jos saisin 100 dollaria oikeesti jostain ääninäyttelystä niin menisin, katsomaan syksyllä Taru Sormusten Herrasta Tamperetalolle, sitä näytelmää. Ja kenties myös Mordor leivoksen...