ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Tomaatinvihreitä päiväunelmia kinkkupossun pinkissä naamassa :O

Pinkkiä, fuschiaa, magentaa, kirsikanpunaista ysäribarbieta paitsi että mun uudet shortsit on revitty melkein paljastaviksi. Tykkään. Kerran mulla näkyi takareisi kun olin kuluttanut lempifarkut. Toisaalta olen nukkunut vain koko viikonlopun. Bestis soitti että siellä ollaan kipeinä eikä saa tuuraajaa pariin viikkoon. Parempi mulle. Ja sitten elokuviin vaikka monta kertaa loppukuusta.


Jos mä alan valehdella tai pränkkäilee niin siitä ei tule mitään hyvää, menisi vain uskottavuus sekä itsekunnioitus.
Sattunut jo viikkokausia reiteen ja selkään. Pikkuhiljaa ehkä saan tuntoa varpaisiin.