Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Tomaatinvihreitä päiväunelmia kinkkupossun pinkissä naamassa :O

Pinkkiä, fuschiaa, magentaa, kirsikanpunaista ysäribarbieta paitsi että mun uudet shortsit on revitty melkein paljastaviksi. Tykkään. Kerran mulla näkyi takareisi kun olin kuluttanut lempifarkut. Toisaalta olen nukkunut vain koko viikonlopun. Bestis soitti että siellä ollaan kipeinä eikä saa tuuraajaa pariin viikkoon. Parempi mulle. Ja sitten elokuviin vaikka monta kertaa loppukuusta.


Jos mä alan valehdella tai pränkkäilee niin siitä ei tule mitään hyvää, menisi vain uskottavuus sekä itsekunnioitus.
Sattunut jo viikkokausia reiteen ja selkään. Pikkuhiljaa ehkä saan tuntoa varpaisiin.