Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 22. tammikuuta 2024

Jep

 Tulin Länsi-Tampereelta kotiin. Pelattiin bestiksen kanssa erä pelejä. Syytti mua tapansa mukaan, että huijaisin. Ei kovin kiva fiilis siitä. Söin neljän euron kalkkunasubin, viiniä ja kaljan, laskiaispullan ja sipsiä. Kaupan kautta mutakakkua, minipussi kirpeitä karkkeja tuli vedettyä kotona. Katson jotain lapsineroja telkkarisovelluksesta. Enemmän realityä kuin itse tiedettä.

Kävin suihkussa. Mun piti viedä kirje postiin, käydä ottaa verikokeet, palauttaa kirjastoon peli. Sain ne tehtyä samalla.

Eilen kuuntelin äänikirjoja kolme tuntia, loin kirjakerhon netissä ja pidin sunnuntain bloggauslomaa. Enimmäkseen nukun ja pohdin uniani. Tänä aamuna olin jollain risteilyaluksella mutten päässyt enää takaisin hytttiin, ettii mun rahoja, puhelinta, tai takaisin perheen luokse, enkä mitään- kun lähestyttiin rantaa...

Mennään elokuviin torstaina. Liput on hankittu. Seuraavaksi saan päättää mitä mennään ensi kerralla katsomaan. Ihan sokkona vain nyt, jotain suomalaista mistä en ole kuullut mitään. Yhtä hyvin voisi mennä katsomaan Prinsessaa teatteriin ja saisin pelkkää päänsärkyä.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy