ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

maanantai 22. tammikuuta 2024

Jep

 Tulin Länsi-Tampereelta kotiin. Pelattiin bestiksen kanssa erä pelejä. Syytti mua tapansa mukaan, että huijaisin. Ei kovin kiva fiilis siitä. Söin neljän euron kalkkunasubin, viiniä ja kaljan, laskiaispullan ja sipsiä. Kaupan kautta mutakakkua, minipussi kirpeitä karkkeja tuli vedettyä kotona. Katson jotain lapsineroja telkkarisovelluksesta. Enemmän realityä kuin itse tiedettä.

Kävin suihkussa. Mun piti viedä kirje postiin, käydä ottaa verikokeet, palauttaa kirjastoon peli. Sain ne tehtyä samalla.

Eilen kuuntelin äänikirjoja kolme tuntia, loin kirjakerhon netissä ja pidin sunnuntain bloggauslomaa. Enimmäkseen nukun ja pohdin uniani. Tänä aamuna olin jollain risteilyaluksella mutten päässyt enää takaisin hytttiin, ettii mun rahoja, puhelinta, tai takaisin perheen luokse, enkä mitään- kun lähestyttiin rantaa...

Mennään elokuviin torstaina. Liput on hankittu. Seuraavaksi saan päättää mitä mennään ensi kerralla katsomaan. Ihan sokkona vain nyt, jotain suomalaista mistä en ole kuullut mitään. Yhtä hyvin voisi mennä katsomaan Prinsessaa teatteriin ja saisin pelkkää päänsärkyä.