Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

huppelis puppelis

 TikTok alkoi muuttua liikaa YouTuben ja facebookin sekoitukseksi pienellä ripauksella television passivoivaa vaikutusta ja yhteiskunnan sääntöjä.
Tunnin tein kaksi englanninkielistä videota alle kolme minuuttia tekoälyn tekstillä. Se muutti mun katseen jonnekin tekstiä kohti. Caption sovellusta otin ilmaiset 3päivää. Se ei ole vielä ymmärtänyt mun suomea mutta eiköhän se opi.
Mun Siri avustajakin sanoi tuossa laitteessa, kun käskin sen sammua ekan kerran että "It was nice talking with you" tai jotain 
Kerroinko että tein sen keiton. Enää riisit jäljellä.
https://www.tiktok.com/@kajsablom88?lang=en

fixing the hem of my dress like no translation needed

 Yeah happy

I did not chat anything and bamI'm not allowed to be happy but I'm smiling sweetly like my demons.

Discord is 8 years today. I got removed from a server. Perhaaaappps I was being too appropriate. At least I fell asleep having said it all.

It's not my fault I'm attracted to guys.... wait, I'm asexual, so I'm not. So much confliction. Principal said it well about the dark corners of passion& the same flower stick said he likes paradoxes, but hit my head with a wet dick dear unicorns.

"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."

No sleep lost over fat Kajsa I mean oodles noodles doodles we all got skeletal systems, my bones are 4 kg and perfect thanks for not asking!

I prefer not to have anyone so I don't have to beat them into submission. I like extroverted guys but it's probably a red flag.

#bingea̶n̶d̶p̶u̶r̶g̶e̶

 Pitäisi leikata kaali, viipaloida porkkanoita ja keittää riisit, lisätä mausteet sekä soijarouhe ja suola niin tulisi keittoa.
En mä jaksa mitään. Katselen vanhoja instagram kuviani mitä jakanut. Viikot menee nopeeta. 
Täällä on kyllä huomattavasti siistimpää, kun tuo robotti imuri tuli. Sitä pitäisi huoltaa aika paljon kyl, siivousten välissä siis. Ei se ihan lelu ollut. Melkei. Kattoo kauan tuo kestää. Latasin illalla sen sovelluksen ja nyt yhdistin sen nettiin ja aloin lataa päivitystä. Kuollaan kaikki.
Pihassa pitäisi olla tänään lava jonne heittää tavaraa. Pitäisi viedä pahvit. Olisi kyllä toisaalta kiva ilmestyä talkoisiin (vaikken ole ennenkään ollut) kun saunassa en ole käynyt täällä ehkä ikinä? Etäinen muistikuva että olisi käynyt 11 vuotta sitten tutustumisreissulla pukuhuoneessa ehkä.
On se kyllä nyt ihanan siistiä. Otti sängyn alta ja vaikka mistä paikoista täydet pölyt irti. Arvioisinko kolme tuollaista säiliöllistä. En ole uskaltanut tunkea vettä siihen. Kostuttanut jotain pyyhettä sen alla. Puolikuun muotoinen<3
Tämä on hyvä masennukseni kannalta. On kaveri joka puuhaa mun puolesta.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King