Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 9. joulukuuta 2023

Lievän masennuksen saisi kyllä offline-tilaan jos ottaisi lääkkeensä

 Olen vain nukkunut, eikä täälläkään ole käynyt ketään lukijoita. Niin masentavaa. Tai siis nukuin eilen ja tänäänkin heräsin vasta neljän jälkeen päivällä. 
Nyt tuli kauhea déja vu. Telkkari on auki tuossa vieressä. Tuli huono olo, ja pyörrytti.
Täytyy kyl.
Muoks. 
Katsoin telkkaa. Lemppariohjelmia. Eilen taisin katsoa pari jaksoa reality kilpailua striimauspalvelusta. Tilannut pitsaa eilen ja tänään herkkuja kotiin illalla. Laitoin väriaineen päähän reiluksi puoleksi tunniksi tyvikasvuun ja nyt on odotan että ne kuivuisi... ihan hyvin meni blondaus vaikka sanonkin itse ja oli boksiväri.
Jos kaali on elossa niin voisin tehdä jonkun kaalijutun tai sitten mannapuuroa kaakaolla eli suklaapuuroa. Lupauduin kyllä huomenna sidottavaksi jollekin harjoitella jouluteemalla köysijuttuja, mutta hän ei ole nyt vastannut illalla enää mitään liekö saunassa tai nukkumassa en tiedä... 
Maanantaina on sossu ja näen bestistä ja tiistaina on hammas ajanvaraus. Keskiviikkona mysteeri kirjatapaaminen mutta en tiedä minkä ryhmän kautta joten loppuviikko on kai vain tavaroiden ja vaatteiden pakkaamista joulunviettoon ja kenties viime hetken joululahjojen hankintaakin.
Olen velkaa äidille 30 ja bestikselle ainakin 20 euroa joten ei tässä kauheasti ole enää varaa mitään hienoa keksiä.