Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 12. joulukuuta 2023

Informatsuunin tulva

 Kiroilun kiroilu. Join pari kaljaa, kyykkysiideriä ja jekku kolan ja subista sämpylän sen lisäksi mitä söin myöhäiseksi aamupalaksi sosiaaliaseman lounaspaikasta- ja bestiksen omasta puolet, jotkut kuivat ranut kauppahallista ketsupilla. Yksi juustonaksu. Sitten tulin kotiin ja tein kattilallisen suolaista kaalikeittoa... olen lihonut 2kg eilisestä... söin puoli kattilallista varmaan sitä. Niinpä helvetti. Joulua kohti kuin syöttöporsas. Huomaan vaatteissa. Vaikka kävelin 10 tuhatta askelta niin sekään ei lohduta. 2018 kävelin keskimäärin joka päivä 10 tuhatta askelta eikä paino heilahtanut mihinkään suuntaan. Inhottavaa. En osaa laihtua. Sen pitäisi tippua nopeaa jos tietäisi miten... ehkä syön liikaa, ehkä saan kaloreita napostelemalla tai nestemäisinä liiaksi. Muistan kyllä yöllä vielä avanneeni jäätelöpurkin ja siitä vedin päältä vähän.
Mulla on tänä aamuna hammashoitoa. En ole ihan varma missä se paikka on... täytyy kai olla ajoissa. Tulin tupakalta. Pesin hampaat ja ikenet vuosi verta vähän. Join lääkkeet alas sokerittomalla kolanmakuisella. Vähän kuin kramppaisi jalkojen takaa ja takapuolesta, sekä alaselästäkin. Se on tosin jatkunut.
Laitoin sukkahousut farkuntapaisten alle ja bolerontapaisen kolitsipaidan alle. Vetoketjuinen harmaa huppari, en löytänyt mustanväristä. Eiliset rintsikat, koska en löytänyt puhtaita. Pitäisi pyykätä, tiskata, imuroida, silittää jne siistiä paikkoja ja koristella joulukoristeteet.
Ai niin ostin Sokokselta jotakin joululahjan tynkää. Itselleni liilaa kynsilakkaa. Hain paketin jossa kirjoja kaksi, toinen lahjaksi. Eli paketointihommaa tässä loppuviikkoon.
Näin yhden tutun pojan kaupungilla. Se tarjosi jekku kolan ja subin. Jaoin sen kanssa tupakkejani ja ilmaisen juoman subway sovelluksella. Pussailtiin, ja sitten se avautui mulle snapchatissa että luottaa muhun kun kerron asiat suoraan. Mutta se on melko masentunut, sen pitäisi saada erektiolääkettä siihen vaivaansa.
Bestiksen kanssa korttia. Meillä on kolme eri pelia mitä osataan. Meidän piti joka kerta opetella uusi, mutta ei tällä kertaa käynyt niin. Kyllä se puhui tikeistä ja paskasta. Mulla oli maha vähän löysällä. Ei taida enää olla kun on kaikki imeytynyt hyvin suolat kaaleista ja olen ihan paisunut. Heräsin sentään. Nukuin huonosti tai ainakin liian vähän. 
Katsoin vielä netfliksusta elokuvan kun keitostani tein eilen. Että miehet tappaa kaiken rakastamansa. Sillä oli pakkomielle. Teki vaimon tekoälyrobotin itselleen random muijasta jonka poikaystävä olisi sitä kosinut ellei se olisi tappanut niitä. Pari vuotta vanha leffa, voi kauheasti spoilerit anteeksi. Kaipa sellaiset olennot ansaitsisi elämän kuten siinäkin robottileffassa jota esitti se masennukseen kuollut näyttelijä. Mutta joo. 118 kilosta 123:een kuukauden sisään. Ei hyvä. Eikä ole edes joulu. Ennustan että kilot tulee takaisin. Ensi viikolla sukulaisten apajille juustosämpylää ja mielinmäärin kolajuomia. 
Pitäisi lopettaa tuo litkiminen. Kehittää terveellisempiä tapoja, mitkä ei juurra nuoruuteen häiriösyömingeihin ja juomingeihin. Join äidin, isäpuolen, lantringit tai ns. plissit ettei ne joisi. Lasten maagista ajattelua. Miten se oisi viinankulutusta vähentänyt jos meikä vetää litraa kolaa. Olin pullea lapsi senkin vuoksi. Ja paahtoleivän, kaakaon, kinkku-juusto leipien. En osannut tehdä kuin sitruunakiisseliä eikä sitä muut maistamaan suostunut, jos se ei olisi ollut kotitehtävä. Jos kiinnostaa lihoa niin en mä muuta keinoa sitten tiedä kuin tehdä ruokaa. Vaikka pitsoja. Tai vetää maissisipsejä ja karkkia ja suklaalevitettä ja öö, pullaa en oikeastaan syö jos vaaleaa leipää lasketa. Olen puolet lihasta ja puolet läskiä. Se sokeriton limppari huijaa aivoja että seuraavaksi tulee yhtä vähän kaloreita. Olipas makeaa, ei saatu energiaa. Lissee vuan.
Ostin myös pokemon go:hon yhden legendaarisen pokemonin eilen. playerauctions.com kautta. Varmaan jo kesällä pitänyt hankkia, kun ystävystynyt 6:n tilin kanssa silloin sitä varten. Seuraavaksi pari muuta legendaarista tehtäviä varten? Jotain kuutta dollaria per uusi pokemoni. Sen siitä saa kun ei raidaa. Mutta aika monta bossia pitää tapella, että päätyy seuraavalle tasolle.
Kyllä kyllä puhun jonotusmusiikille ja sanon nauhalle Norjaan että please stop calling thank you. Sen verran pommitti eilen kun olin kaupassa, Alkomaholi liikkeessä kassalla. Ei tiedä vaikka olisi ollut se tuleva työpaikka datankeruu hommissa.
Niin muuten sosiaaliasemalla oli sossulle jutteluaika. Ei pakottanut työtoimintaan. Palvelee kaikkia se. Etten keppihevospajoille mene. Olen liian passiivisen aktiivinen. Täytyykin lähteä kohtapuokkii. Unohdin mitä piti kertoa muuta, muuten. Varmaan jotain sosiaalipornoa. 
Kävin kilometrin päällä toisella lähikaupalla ja tulin takaisin bussilla sairaalan takaa tehden lenkin eilen illalla. Tietää senkin että on vaihtoehtoja, sanoi bussikuski tai jotain. Ei tarvi kävellä. Tosin lakkoja tulee vielä. Jaarittelen jo. babble babble bitch bitch this is the new shit

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy