Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 7. joulukuuta 2023

eau de Hiki

 Jee jee on vaikee olla thonttu mään näet! Katsoin The Joulukalenteria 7 luukkua ja TikTokista nyt vasta jotain mtv:n kalenteriakin... mistä näitä sikiää?
Lukiokaverin avajaiset oli pääkirjasto Metsossa. Sitä taidegalleriaa olin katselemassa. Ajoissa tuttuun tyyliini. Olin kotona kasilta. Otin kuvia ja videomatskuu ja selfiee ja sain matskuu pyytämättäkin (toisaalta hengitin hieman raskaasti videoissa niin yritin poistaa sitä CapCutin avulla) ja ostin neljä postikorttia mutta annoin vitosen. Mulla olisi tilillä sen verran että voisin melkein taulun ostaakin mutten oikein osannut valita niistä tiettyä. Punaista ja metsänvihreää rohkeasti käyttänyt, vaikka onkin melkein sokea.
Näin kaikenlaista niissä tauluissa. Pupua ja tarinaa ja kaverini omakuvaa ja sitä että on matkusteltu. Suttua joka esitti hiuspampulaa. Näin yhden instagram seuraajani jota en kyllä tunnistanut kasvoista (mulla on huono kasvomuisti) mutta sitten nimimerkiltä älysin.
Aamu meni siinä kun asettelin itseni sairaanhoitajan laverille makuulle pistettäväksi mielialalääkkeitä. Perse esiin ja uutta aikaa kk päähän. Paksua ainetta, kaikki, ravisteltava. Ei sentään sanonut "maitomainen" olen kuullut sen miljardi kertaa.
Onlyfansin mielestä yksi kuva oli laiton. Siellä eilisissä bileissä sai ottaa kuvia yhdellä pisteellä erikoistapauksena ja sitten se ei käynyt offille no jee (ironia)
Sitten oikeastaan tulin kotiin ja olin menossa tupakoimaan. Lunta oli tullut ja jokin talitintti kai koittanut ottaa tuhkakylpyä tai viedä nikotiinia puruista. En tiedä, soitin vuokranantajan edustajalta neuvoa ja hänenkin purkkeja on käyneet linnut nokkimassa. Se ei auttanut. Osa natsoista siis alakerran partsilla kun yritin siivota linnunjälkiä kun levitellyt niitä. Aiemmin ihan varmasti myös, koska kun muutin niin oli lappu pitkään käytävässä ettei heitellä tumppeja... linnuthan ne mitkään ihmiset...
Ja höm oli kiirus päivä. Lähdin selkä kipeänä mutta tulin kotiin askel keveänä pimeässä. Ennakkotilasin yhden kirurgin kirjan joka pitää lukea joka voi pelastaa hengen.
Tein makaronisörsseliä lounaaksi! Söin kaiken! Pari keksiä ja mehua avajaisissa. Tulin kotiin ja aloin vetää pringlesiä mutta se oli pahaa ja oksetti vähän eli heitin ne menee nyt. Perunasalaatin vedin loput ja yhden juusto-paahtoleivän. Juonut toki ison pullon sokeritonta kolajuomaa.
Katsoin vähän naisten salibandya syödessä. Eilen ahmin suklaata ja loput tänään sitä. Ei kiinnosta lihonko. Toki en halua olla taas 125 kiloinen kohta kun niin työstin melkeinpä sen 7kg pois 2023 elokuulta yrittäen vimmatusti.
Voisin kertoa enemmän teoksista tai jostain mutta se on heipat haliveissulit.