Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 21. marraskuuta 2023

Tukevaa settiä ja eilistä leipää

Tein hakkelusta tai siis hakemusta jatkoa kelaan... tuolle kuntoutustuelle. Kävin lääkärin luona. Unohdin kysyä saisinko lausunnosta itselleni kopion. En ehdi soitella enää perään tänään. Saas nähdä meneekö pallo eteenpäin, että saanko ajan sossulle ja psyk. hoitsulle ja tutkimuksiin jnejne. Mulle tuli siitä positiivinen kuva koko jutusta, koska vaikutti uskovan minua! Kerroin toki mun sakkaisesta kyynelnesteestä ja tuki- ja liikuntaelin jutuista, ruokavaliosta ja harvemmin juomisesta ja tein parit testit siinä. Keskivaikea masennus ollut aina niin mä sitten saan nyt 2x aiemman tupakoinnin lopettamiseen olleen määrän masislääkettä ottaapi!

Kas noin näin nuin. Olen vähän väsy toisaalta kun pitää miettiä äkkiseltään omia vointeja. Kävin ostaa viimeisellä vitosella 3 litraa pepsilssön makkelssonia elikkäs sitä limpparia jossa on "venäjän lipun värit"

xD voi pojut. Joskus minä vain menen liikaa mukaan toisten hulluihin aivoituksiin. Ehkä olen edelleen niin naiivi. Mutta naiivi olisi kiltti, suojattu, halipumpulissa kasvanut rankkitynnyrissä putouksilta jokea pitkin tiputettu märkä hobitti yksilö paossa örkkejä eikäku

Se olisi ruoka-aika ja olen kotona joten ehkä ne muutama kalkkunanakki ei riittänyt nyt ihan.