ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

keskiviikko 22. marraskuuta 2023

Näihin olkatoppauksiin on moni itkenyt

Ensimmäisiä viedään. Tein ekaa kertaa elämässäni itselleni lettejä. Letin kummallekin puolelle hyvin simppelin aloittelijan. Aiemmin olen lapsena laittanut itselleni yksisarvis tyylisesti koulukuvaan jonkun ponnarin ottaan ja ehkä joskus laitoin huonosti jotain ponnaria kouluun. Kerran kävin laitattaa letit ja sitä ekstra hiusta violettia hän punoi mukaan, mutta ne vain purin itse.
Keitin kahvia. Täytin säiliön uudella paketilla kahvinpurua, missä niitä pidetään.
Vähän tiskasin eilen jossain välissä. Tein wokkivihanneksia, kookoskermaa, tofua ja nuudelia wokkipannulla. Se oli täyttävää muttei erityisemmin esteettistä ig wörttiä
Voisi jatkaa peluuta tai kutomista tai kirjettä tai jotain shoppailua en tiiä. Huomenna ei mene nysset suuntaan eikä toiseen lakkojen vuoksi.
Silti kuuntelisi vain musaa eikä tekisi muuta kuin fiilistelisi. Ehkä jätän pelaamisen joulunalkuun ja niin edelleen venyytän huomisiin.
Nii joo lääkäri määräsi että alan käymään kerran viikossa jossakin kuntouttavassa toiminnassa xDDD Odotan kauhulla. Ei mua kukaan jaksa jotka niissä käy.
Kaikille joudut olemaan heidän elämänsä ainoa ihminen tai sitten et ketään.
Muoks:

Olisi kiva kirjoittaa jotain! Mutta siitä voisi vaikka kädet alkaa tuntua siltä että niillä oisi tehty muutakin kuin oltu puhelimella kuin petolinnun persettä kaivelua.
Poltin tällä viikolla askin tupakkia muttei nyt tee mielikään kun se masennuslääke tuplaantui. Olin illalla silleen, että kivaa kun ei tarvitse huomenna lähteä minnekään! Voi nukkua! Ja nukuin tunnin.