Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 14. marraskuuta 2023

Oisko se lippujen hankkijassa vika

 Mitä menin tekee!!? Ostin liput messuille. Käsityömessuille. Sen jälkeen kun olin tehnyt yhden tuuman, pari senttimetriä kaksi oikein kaksi nurin kaulaliinaa taas pyöröpuikoilla. Edellisen aloitin 2016 ravelryn mukaan, ja sain viime kuussa valmiiksi...

kenelle mä tän lahjoitan sitten?

raitaa🌈 

Siellä joutuu kävelee, jonottaa, altistuu koronalle ihan taatusti mokomakin koronalinko ja öö... no huomenna mulla on kyllä rokote covidiin ja influenssaan ja oon ne jo kaksi kertaa sairastanut mutta ei mulla mitään maskeja ole...

Mietin vaan jos jotain siellä voisi tehdäkin. Ja sitten ruoat pitää ostaa sieltä todennäköisesti jotain kallista salaattia tai kahvia tai jotain. Eikä mulle jäänyt paljoa tilille ainakaan. Käteistä on ehkä 30e ja tilillä 40e. Ensi viikolla pitäisi nähdä bestis, tarttee koirasitteriä, käydä lääkärillä Tipotien sosiaali- ja terveysasemalla, mennä elokuviin katsomaan uusin nälkäpeli tuttavan kanssa.

Ääh miksi mä teen itselleni näin. En mä ehdi hakea edes tilaamiani juttuja postista kun en halua mennä ulos... toivottavasti en nyt peru tätä hommaa. Kiltisti vain bussilla perjantaina messuille. Viimeksi varmaan joskus 2016 tai niillä main ehkä mennyt jonkun kanssa messuille joka huhuili sinne kaveria facebookissa tms