ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 14. marraskuuta 2023

Järjestäytymättömyydelläänsäkäänköhän

 Nukuin niin huonosti että melkein nukuin hyvin. Kävin eilen kaupassa ja hain askin röökiä ja suklaapatukoita ja limppariani. Katsoin Apple TV:stä Siiloa muutaman jakson. Aloin lukea sitä kirjaa joskus reilut kymmenen vuotta sitten, mutten vain päässyt siinä alkua pidemmälle. Äsken katsoin youtubea "Finland explained", Los Angeles "explained" ja mainokset oli sijoittamisesta. Ei, mulla ei ole tonnia sijoittaa bitcoiniin eikä kultaan. Muutama hassu kymppi ehkä tilillä ja käteisenä ja viikko pitäis elää takuueläkkeeseen, josta siitäkin menee suurin osa laskuun tilimaksua mun laitteista. Toisaalta huomenna pitäisi tulla se mun XXL pelituoli ja peli jota pelata nintendo switchillä. Mulla ei ole ollut ainuttakaan Harry Potter peliä esim pleikkarilla en ole osannut pelata pikkuveljien peliä, ja gameboy colorilla jäin jumiin kun rotat hyökkäili kimppuun Viistokujalla. Paria sovellusta olen pelannut mutta ne on olleet pay to play (ei edes pay to win) ahneita rahastuksia, joten ei ole riittänyt kärsivällisyyteni. Se on aika suuri tarina toisaalta. Miljoona sanaa seitsemässä kirjassa, vaikkei hyvä olekaan. Se transfobinen akka on kirjoittanut etsiväkirjojakin ja olen kuudennessa osassa kesken. Hassua että käyttää siinäkin sanaa pocketed. Se äänikirjan lukija, brittiläinen jolla on kai jokin maanisdepressiivisyys, ei osannut sanoa sitä pocketed, ja pyysi vaihtaa sanaa ettei aina tarvisi sanoa sitä että Harry sujautti sauvan taskuun... en muista miten siinä kävi, vai lisäsikö Rowling vain sen sanan käyttöään.

Mulla on ollut älykello ranteessa koko yön ja siinä on vieläkin akkua 40%. Sitten käytin ennen nukkumaanmenoa mun virtuaalilaseja. Oikeastaan avasin youtuben koska 2014 olin ottanut kuvan missä Zuckerberg tekee sitä asl jää-ämpäri haastetta ja se kuva on hävinnyt mun Google kuvista. Varmaan jotenkin facebookin omaisuutta, ei siinä. Osa metaversumia.

Mitäs unia mä näin. Kaikkea kivaa. Siinä oli puoliksi käsin syöty, kakku mistä tökötti pillereitä, noita mun sokeritaudin metforem valkoisia pillereitä, ja öö. Kai mä söin sitä kakkua tai jotain, ja heräsin niin aloin peiton alla runkata itseäni hereille. Mun aivot, ajatukset ja mielihyväkeskukset on ihan sekaisin rakastumisesta kaikenmaailman veijareihin jossain kaukaa. En osaa edes selittää. You can have your cake, and eat it too, that's what liposuction is for! Luki mun vintage julisteessa kun viimeksi asuin täällä.

Jostain syystä blummit on sitä mieltä että mulle on ostettu jokin pinkki joulukuusi, mutta niillä taitaa olla jokin yhteinen harhaluulo koska ei ole ikinä ollut sellaista mulla. Tiedän kyllä että pyysin sellaista. Käskivät katsomaan varastostakin jne eivät uskoneet. Kai mä nyt muistaisin tai olisi jokin kuva, mutta ei. Ne ei kyllä tiedä yhtään mitään minusta muutenkaan tai mun menoista tai mitä mulle ovat antaneet. Väittivät vain skitsofreenikoksikin ja jouduin elää tällee paskaa elämää. Hehän tässä harhoja kokee. Muutossa muka olisi ollut jokin joulukuusi vaikka he myönsi etteivät nähneet sellaista ja sen myöntämisenkin unohtaneet ilmeisesti.

Harmillista miten vähän kukaan välittää mistään ja kivenkovaan aiheuttaa muille harmia samalla.