Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Jos mun henkilökehitys on vielä kesken että voin taivuttaa muiden kohtaloita

 Lupasi että loppuu joskus tuo pattereiden ilmauksen tarve, kun vuoto on löytynyt, siellä on vain kaikki asbestista tehtyä jne, joltakulta rahat kaivaa myös projektiin. 2 viikkoa ollut koronassa huoltomies ja kaikki unohtaneet tehdä mitään. Ehkä en kiittänyt tai sitten kiitin monta kertaa.
Onpas mun läppärikin melko kylmä. Kesällä toki 18 asteen huoneenlämpö voisi olla ihana. Mä olen vain ollut peiton alla ja kuunnellut äänikirjaa. Tein air fryerissa yhden yrittivoipatongin, mutta siinäpä se. Äsken verotin joulukalenterista muutamia luukkuja. Onhan mulla kolme kaltsuu
Eilen kudoin kaksi riviä kaulaliinaakin näköjään. Katsoin telkkaria. Tein paljon paahtoleipää. Söin myös omenan ja porkkanan. Pullovettä juonut, vaikken mä hikoilun takia suoloja tarvi vissystä.
Välillä tekisi mieli kaikkea, mutta eipä ole varaa mihinkään. Toisaalta milloin mä olisin kieltänyt itseltäni mitään. Huomenna pitäisi mennä leffaan kun on vitosen päivät, se hankki kai liput. Joten sinne. Ja mulla on matkalipulla vielä 3 matkaa, joten perjantaina kun menen kattoo bestistä, se täytetään kympillä että pääsen kotiin. Neljäs päivä tulee asumistuki, ja siitä pitää maksaa laskuja sun muuta. Pari joululahjaa on ostettu, mutta vielä uupuu. Joten ne, edes lahjapaperia. Olisi ehkä voinut käydä varastossa tutkimassa joulukoristeita tai puhallinta lämmittää, otettavaksi käyttöön, mutta eihän vielä ole edes ihan joulukuu.
Kylmenee vain. Ei kai se aurinko synny sieltä ihan vielä. Kaikki on kuollutta, kylmää ja sydämetöntä. Mun perhe kävi joskus Korvatunturilla kattoo pukkia mutta sisko sai ottaa jonkun kaverinsa mukaan. Siinäpä vasta sydämettömän perhepotretti. Mutta ei se mitään. Poro tuo ja poro vie.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy