ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Jos mun henkilökehitys on vielä kesken että voin taivuttaa muiden kohtaloita

 Lupasi että loppuu joskus tuo pattereiden ilmauksen tarve, kun vuoto on löytynyt, siellä on vain kaikki asbestista tehtyä jne, joltakulta rahat kaivaa myös projektiin. 2 viikkoa ollut koronassa huoltomies ja kaikki unohtaneet tehdä mitään. Ehkä en kiittänyt tai sitten kiitin monta kertaa.
Onpas mun läppärikin melko kylmä. Kesällä toki 18 asteen huoneenlämpö voisi olla ihana. Mä olen vain ollut peiton alla ja kuunnellut äänikirjaa. Tein air fryerissa yhden yrittivoipatongin, mutta siinäpä se. Äsken verotin joulukalenterista muutamia luukkuja. Onhan mulla kolme kaltsuu
Eilen kudoin kaksi riviä kaulaliinaakin näköjään. Katsoin telkkaria. Tein paljon paahtoleipää. Söin myös omenan ja porkkanan. Pullovettä juonut, vaikken mä hikoilun takia suoloja tarvi vissystä.
Välillä tekisi mieli kaikkea, mutta eipä ole varaa mihinkään. Toisaalta milloin mä olisin kieltänyt itseltäni mitään. Huomenna pitäisi mennä leffaan kun on vitosen päivät, se hankki kai liput. Joten sinne. Ja mulla on matkalipulla vielä 3 matkaa, joten perjantaina kun menen kattoo bestistä, se täytetään kympillä että pääsen kotiin. Neljäs päivä tulee asumistuki, ja siitä pitää maksaa laskuja sun muuta. Pari joululahjaa on ostettu, mutta vielä uupuu. Joten ne, edes lahjapaperia. Olisi ehkä voinut käydä varastossa tutkimassa joulukoristeita tai puhallinta lämmittää, otettavaksi käyttöön, mutta eihän vielä ole edes ihan joulukuu.
Kylmenee vain. Ei kai se aurinko synny sieltä ihan vielä. Kaikki on kuollutta, kylmää ja sydämetöntä. Mun perhe kävi joskus Korvatunturilla kattoo pukkia mutta sisko sai ottaa jonkun kaverinsa mukaan. Siinäpä vasta sydämettömän perhepotretti. Mutta ei se mitään. Poro tuo ja poro vie.