Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 28. marraskuuta 2023

Korvaa leikata irti sentään

Kävin suihkussa. Täällä on kylmä 18, max. 19°C, niin huvittaisi olla vain peiton alla. Aloin kuunnella äänikirjoja. Mulla on listalla yli sata lisättyä kuunneltavaa kirjaa joista aloittanut ainakin 75% BookBeatissa. 
Mietin eilen mitä kirjoja olen lukenut tänä vuonna. Lähinnä elämäkertoja. 
  • Tom Felton
  • Prinssi Harry
  • Paris Hilton
  • Britney Spears
  • Ismo Leikola
Draco Malfoyn näyttelijän, jonkun suomalaisen stand-up tyypin ja sen entisen puolison, sekä Brittein hovista myös kruununperillisen veljen. Laulajan joka on ollut isänsä holhouksessa 13 vuotta, koko urineen ja lapsineen, sekä hänen bilettäjä ystävänsä elämäkerran jossa lapsena joutunut kurileireille joissa kohdeltu epäinhimillisesti. Molemmat käyttää samaa huumetta adderallia. 
Sitten luin Kalifornian kuuluisimman kuvernöörin altruistisen/utilitaarisen elämäkerran miten kaikki ahkeruus pitää käyttää muiden hyväksi jotka on auttaneet sinua.
Sen lisäksi saanut loppuun yhden kirjan joka kertoo seksistä, tai pikemminkin neurologisesti sen puutteesta ja nautinnosta jota pitäisi enemmän harrastaa kaikkien. Ja sain luettua myös yhden fantasiakirjan missä on lohikäärmeitä. Joitain on jäänyt myös hieman kesken englanniksi audiblessa, kuten spaissari sporttitytön elämäkerta. Uusia on ilmestynyt vaikken edellistäkään ole saanut kuunneltua –kuten Robert Galbraithia (jkr.) seitsemäs osa jo vaikka kesken kuudes. Aloin vähän alusta kuunnella uudestaan Nälkäpeli 0.osaa jonka luin 2020. Kesken on kyllä mutta sitten en löytäisi mitään tilallekaan vaikka krediittejäkin on.
  •  Kaikenkaikkiaan hyvä saldo, vaikken olekaan saanut fyysisiä kirjoja luetuksi, äänikirjoja vain kuullut.
Äänestin vuoden kirjoja GoodReadsin yleisön valinnan viimeisellä kierroksella muutamaa. Seuraan instagramissa ("bookstagram" nimeltä booktastes, yli 500 seur.) jne muutamaa nuortenkirjailijaa myös. V.E. Schwab, Leigh Bardugo, Stephanie Garber.

Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Simon Cowell, Tolkien ja Rowling, Geri Halliwell... kaikki brittejä tosin mitä lukenut niiden elämäkertoja ennen. Vietin vaihtarivuonna paljon aikaa kirjastossa, mutta nykyisin en käy enää juuri ollenkaan. Oppinut paljon noistakin. Lähinnä yhden asian per kirja tosin. Gordoni kertoi seksivinkkejä Humble Pie kirjassaan miten sai vaimonsa, että tärkeintä on vain graindata sitä sisään... Jamie kertoi katsovansa telkkarista öisin jotakin ohjelmia jotka ei liity ruokaan mitenkään, vaikkapa muttereihin ja metallitöihin. Cowell kertoi aika paljon viihdeteollisuudesta, muttei mitään mitä ei näkisi vaikka eri laulajien dokumenteista heidän elämästä. Suositteli ettei kannata unohtaa päivätöitä jos aikoo uraa tehdä laulamisella... Tolkienistakin on nykyään elokuva sen elämästä, mutta hän oli teknofoobikko ja vihasi kaikkea teknologiaa- joten kääntyisi haudassaan niistä elokuvista. Rowlingista kerrotaan se perus yksinhuoltajasta hylkäyksien kautta rikkaaksi. Geri Halliwelin äiti oli espanjalainen, ja se kuuli espanjaa lapsuudessa. Muistan kun sitä soitettiin radiossa Novalla vain jotta ne voisi halveksia sen espanjantaitoja. Vähänpä ymmärsivät ne mistään mitään nartut ja paskiaiset. En kykene kuuntelee mitään Radio Novaa koska joka kerta kun joudun pariksi sekunniksi kuunnella, niin ne on mun elämän huonoimmat sekunnit!!! 
Varsinkin kun joka päivä samaan aikaan samat soittajat, hyi.
Myös kun mut steriloitiin niin, sitä ennen käytävässä sen bändin musaa soi -joista lukee mun diagnoosissa: että mulla jotain "merkityselämyksiä". Vihaan niitä edelleen, mutta eipä tarvi kuunnella ikinä enää sitä paskaa poets of the fallia eli mitälie pedofiilejä se sitten LAUSUTAANKAAN.
Tietäjät tietää etten kestä mitään jossa mainitaan se millään tapaa ja siksi mulla kai on niin vähän "tosi" kavereitakin, jos eivät ymmärrä tuota yhtä juttua.⛔️
Siksi olenkin työkyvytön koska Suomessa ei olisi työpaikkaa missä sitä ei kuunneltaisi. Heips.