Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 31. lokakuuta 2023

Viattomuuden uusi aika jos systeemi ei olisi rikki

Miten tuota lunta on yhtäkkiä yli kymmenen senttimetriä. Parvekkeella mun lumilapio on hautautunut.
Tänään on kai Halloween (Samhain) virallisesti. Kuuntelen tätä kirjaa. BookBeat maksoi 2,5 euroa. Maksoin Skrill prepaid kortilla. Yritin liittää sen kortin mun älykelloon, mutta sitten pitäisi laittaa se jonkin koodin taakse.
Söin puuroa ja pikakahvia ja vähän maissisipsejä. Yöllä söin nugetteja ja otin lääkkeet. Ai niin aamulääkkeetkin ehkä kuuluisi ottaaa.
Harmi että äiti sai multa toivomansa "flunssan". Eikä mulla ole oikeastaan ole ketään jolle viestitellä. 
Effy ja Jossu, joista toinen muuttaa pois Tampereelta. Pauliina joka kutsui mut todistajaksi oikeuteen. Bestis joka saa vaarallisia lääkkeitä niin paljon, että päätyy yrittää itsaria vähän väliä. Yksi Teemu, joka pelaa pleikkaa ja käy baareilemassa ja keikoilla ja pystyy yhä säästämään. Daddy jonka kanssa mua ei enää huvita olla kaukosuhteessa. Se Matti joka tuli meille kolmanneksi spitroastiin ja muita joiden numero mulle on jäänyt muttei erityisemmin harrasteta mitään kun eivät ole yhteydessä. Nii joo ja se kirjekaveri Nina, jolle on pitkään ollut kesken kirje joka asuu Treella ja kärsii masennuksesta.
Ei ole kavereita. Sen huomaa kun on vapaaehtoisessa karanteenissa viikon tai kaksi eikä oikein kykene puhumaan myöskään.