ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

tiistai 31. lokakuuta 2023

poof eli katoan kuin tuhka tuuliin

 Poltin pari laakerinlehteä kynttilänliekillä. Kuuntelen välillä Nykynoidan käsikirjaa. Tämä on tietokirja, mutta silti korjaisin asiavirheitä. Ihmiset odottaa turhaan mitään kutsukirjettä Tylypahkaan, koska se kutsu tuli Harry Potterin kanssa. Aika tyhmä olet jos sitä et tajua.
Olen melko samaa mieltä mikä noita on. Tuossa on lähestulkoon pitkä runo alussa. Se ei oikeastaan selitä magiaa yksinkertaisella tavalla. Noita voi matkustaa ratikalla ja sillä olla huppu viitan sijaan. Minua suojaa pentagrammikin peukalossa. Mutta magia on visualisointia ja energian vapauttamista kohti tahdottua vaikutusta universumin tai sen henkilön luvalla jota parantaa tai auttaa. Siinä lyhyesti mun viisaus. Kaikki osaa visualisoida. Väitetään että jotkut ei näe mielessään mitään, mutta periaatteenkin he voi ymmärtää. Magian voimaa lisää jos kutsut samankaltaisuuksia. Rakkausliemessäsi on sekä hunajaa himoksi, että pippuria suojeluun.
Enivei. Tylypahkassa ei ole ainuttakaan wiccaa, on kirjailija sanonut ja olevansa ylpeästi transvastainen. Hänen kirjat hylättiin 12 kertaa ja elokuvien suosio tuli hänelle yllätyksenä- koska hahmot kirjassa on rumempia kuin näyttelijät joita he haki niihin. Eipä sillä.
Tänään on Samhain. Rako kuoleman ja elämän välillä on pisin. Pitää pukeutua ja harhauttaa sielut takaisin. Tälläistäko se elämä olikin?