ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

maanantai 2. lokakuuta 2023

Pohdin fossiilisia polttoaineita jota on merissä enemmän kuin hiekkaa ja hiekkaa on sentään vähemmän kuin tähtiä

 Kun mielipiteet on oletuksia, enkä kysynyt... muuta kuin kipeää persereikää- koska kaikilla on kuin mielipiteensä, niin myös tuo ruumiinaukko.
Kapitalismi, vanhoillisuus, diktatuuri, jos se näyttää vähänkään suosivan rikkaiden tarkoitusperiä eli hyödyntävän jotakuta: joka ei ole köyhä koska se on niin latautunut sana! Valheita löylykauhaan vain kiukaalle, että loppu ei lähesty.
Kuka tutkii mitään ja kuka pesee kätensä.
Niin todennäköisesti poliitikkoja ja näitä huijareiden taskuja, suojaa suuret rahat teollisuudelta, eli kuten (pika)ruokateollisuus, lääketeollisuus, fossiiliset polttoaineet, ja tietämättömien äänestäjien ostovoimat jotka näkyy sit tavaran kulkemisessa rekoilla, niin pankkien sijoitukset, eläkkeet. Syntyvyys pidetään korkealla ettei naiset ehdi ajatella muuta kuin taaperoidensa kakkailu aikatauluja eli äitiaivot... ja mitä kaikkea mies on rakentanut yhteiskunnan ovelasti sotimista varten. En sano palkoista mitään koska työ on se mikä ei kannata.
Olen vain yksi pakana ja Gandhi jolle joka päivä on Maan päivä?
Tarkoitan vain, että luonto taistelee takaisin koska silläkin on oma rahansa ja se sotii sillä meitä vastaan, luonnonmullistuksilla. Merenpinta nousee, tuli tarttuu oksasta oksaan kuin hänen lapsensa kummallinen apina joka nousi kävelemään kahdella jalalla pudottautuen puusta. Siellä me silti nukutaan öisin, samassa puussa, jossa olisi turva ja aivot saisi kasvaa.
No hitto en osaa muodostaa lauseita, mutta siksi kai nämä psyykenlääkkeet hidastaa mun ajattelukykyä ja zombifioittaa. Ennen lauseeni oli pitkiä.

Asioita joita en ole tehnyt:

- ostanut Aamulehteä tai hesaria (hesarin olen lukenut kerran elämässä)
- lotonnut tai pelannut kolikkopeliä Veikkauksen, arpaa tai uhkapeliä
- ostanut iltapäivälehteä (1krt, koska EU-mummot oli hassu otsikko)
- katsonut Ylen ohjelmia omasta telkkarista vapaaehtoisesti (poikkeus euroviisu)
- hankkinut brändivaatteita
- kuunnellut räppiä, tai pitänyt suomalaisesta musiikista muutenkaan
- pitänyt salmiakista tai saunomisestaNoidat on naisia kun me ollaan kuoltu roviolla. Synnyttämisenkin pitäisi olla jokin sairaus, jotta naiset ei loisi uutta elämää. Lääkäri paikalle lääkkeiden ja välineiden kanssa, eikä enää kätilöitä. Pilataan kaikki naisesta tullut. "Nainen voi olla ilman kohtuakin".

Kyllä tähän paskaan ja tuskaan pitää olla syntynyt. Vittu mitä paskaa eiks jee.