Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Pyyhkisi paremminkin bro

 Olen unelmoinut ja ollut luova omasta mielestäni. En ostanut mitään tai saanut aikaan kuvia, enkä muutenkaan kouriintuntuvaa lippua kuvaa piirrosta mitään. Ehkä verkostoiduin. Katsellut illan telkkaria neloskanavaa, chattaillut kaverin kanssa jonka näen torstaina Turussa, suunnittellut junailuja. Oikeastaan sieltä Turusta risteilyä. Mutta en saanut ketään edes nyt illalla kanssani elokuviin Saw10:ia katsomaan. Saatika Särkänniemeen koko kesänä, vaikka oli liputkin ja meni vanhaksi.

Saan tiistaina ilmapatjan tuotuna, kun ilmoitin roskalavalla tarvitsevani. Ilmainen toki voi olla missä kunnossa vaan. Joo, en ole edes miettinyt mitä laitan päälleni. Pesin hiukset. Syönyt popkornia ja pinaattilettuja puolukkahillolla, leipää ja patongin, pari kananmunaa paistoin mikrossa vehnäleivän päälle, sekä mandariinin. Yhtään en ole miettinyt paljonko kalereita olisi. Juonut vaan kaloritonta limsaa mielin määrin sitäkin. Ravasin pöntöllä, kun söin yhden laksatiivi pussin. 

Niin, kuuntelin äänikirjoja! Chillannut. Ja imuroin robotti-imurin kanssa kunnes siitä meni akku vähiin. Mun salarakas Amerikassa on vastaanottanut jotain paketteja lahjoja mulle Amazonin verkkokaupasta viikonlopun. Lähinnä jotain peppureiän-ritarin juttua kyl tai muuta kinkyä todennäköisesti hupi lahjontaa. Kuuntelin sitä Ismo ja Annika Leikolan äänikirjaa unelmaerostaan (olin jossai 79% siinä ja sit saan uuden tarjouksen BookBeatia) polyamoriasta ja deittikulttuurista taasen, ja se vain vahvisti mulle asioita Daddysta joka on bi. Sitä en tiedä onko se polyamorinen, kertoo vain kaikki muut siellä San Franciscossa on ja hänen kaverinsa sitä ja tätä, ja kysy eksiltä ja muutenkin ärtyisä ukkeli toisaalta mutta ehkä pehmennyt mitä vanhemmaksi tulee. Kouluaikoina ei olisi tullut mieleenkään ikäerot. Tai no, muutenkin aseksuaali 20 vuotta. Olen melko perse kipeä edelleen eiliseltä.