Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

keskiviikko 4. lokakuuta 2023

Hupaisaa not

 Olen alkanut eilen kirjoittaa, mutta en sitten ole blogannut yhtikäs mitään. Kävin terveysasemalla pyytää virtsariin antibiootteja. Ne ei tullut heti joten kävin silti apteekissa. Yrittänyt löytää huomiselle reissulle eväitä. Varmaan keitän kahvit joskus ennen viittä ja sitten yritän löytää junaankin. Söin tuubin jätskiä ja avasin sipsipussin. Mun tyttökaveri on jossain omnibussissa matkalla ja salarakkaani kohti Ranskaa menossa sen bestis lesbon synttäreille. Syksyssä on se hyvä puoli etten kauheasti hikoile kun kävelen. On niin viileä ilmakin. Lasit saattaa mennä vähän huuruun ja otsalle kohota hikikarpalo, mutta ei mitään niin pahaa.

Toisaalta huvittaisi vain nukkua. En ole miettinyt huomista vaatetta. Ikivanha harmaa polyesteri blaiseri nätin puseron päälle. Jotkut housut. Suorat ja mustat olisi kiva jos löytäisin ne. Toivottavasti mun ei tarvi uudelleen todistella hovioikeuteen kaverin puolesta mitä tuskia hän on kokenut. Otti kyl niin pattiin tuo kutsu jo silloin kun se tuli. Toisaalta patteja mulla nyt puhkeaa useamminkin.