Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 27. lokakuuta 2023

Mikäs se olemassaolo nyt taas olikaan

Edelleen kipeänä, kunhan sitkeästi yritän parantua. Keskimäärin amerikkalaisten älykkyysosamäärä on 98. Kuuntelen äänikirjaa. Paahdoin vähän paahtoleipää ja söin loput vaniljajäätelön. Jos olisin laihtunut kilon viikossa, olisin jo 116kg mutta tässä on kaikkea ollut esteenä. Jos ottaa huomioon että jäin viideksi vuodeksi jumiin 122-125 kilon paikkeille, niin tämä on suuri edistys vaikka suurin osa mitä menetän onkin lihasta.
Nukuin pitkään ja perjantaista meni suuri osa hukkaan. Edellisinä vuosina olisin kai yrittänyt järjestää parille kaverille halloween bileet mun luona ja epäonnistunut. Kohta pitää alkaa miettiä joululahjoja. Ehtisin vielä peruuttaa pelituoli tilauksen Telian verkkokaupasta... En olekaan istunut kuin 9 vuotta kohta tällä samalla ikean työtuolilla. Muistuttaa jo kirkonpenkkiä.
Motivaatio on ilmeisesti sitä että kääntää epäilijöiden sanat voimavaraksi, mutta kukaan ei koskaan sano mulle suoraan etten pysty johonkin, jätetään vain omilleen. Paskassa on hyvä kasvualusta. 
Ompas tuo terminaattori muuten jääräpäinen governaattori. Se oli Liidelin mainoksessakin. "Älä ajattele boksin ulkopuolelta. Tee uusi boksi." ihan kuin olisi mainostanut kissanhiekkaa... ja tätä hänen kirjaa kuuntelenkin. Mun fyysiset kirjat on jotain 2012 vuodelta, tai laventelinkasvatusoppaita, suklaa reseptikirjoja... toisaalta en omista klassikkoja kuten Nälkäpelit... viimeksi taisin lainata kirjastosta ehkä sen nyt Lionsgaten leffan mikä on tulossa sitä sarjaa sen jonkun laululintunen alkuteoksen....
Ai niin. Mä aloitin bloggaamisen koska yksi homo jakoi täällä bloggerissa aina jotain YvesRocher koodeja ja yritti tienata niillä. Mä aloitin TikTok tilin ja tein dueton sen tyypin kanssa puhallellen purkkaa 2015. Mutta eilen katsoin pitkästä aikaa sen tyypin liveä ja se juonsi itsensä kyllä mun ihailussa täyttä häränpyllyä kohti helvetin alinta pohjasakkaa. Ei edes osaa laulaa Jumalan kämmenellä, ja väittää rakastavansa Jeesusta ja mitä ihmeellistä soopaa kristittyä halloweeninvastaista omaa tulkintaa mitä Saatana saa aikaiseksi ja jakeli estoja kaikille. 7 vuotta ilman alkoholia taitaa olla raskasta, mutta ihan k18 britney2007 sieltä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy