ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

perjantai 27. lokakuuta 2023

Mikäs se olemassaolo nyt taas olikaan

Edelleen kipeänä, kunhan sitkeästi yritän parantua. Keskimäärin amerikkalaisten älykkyysosamäärä on 98. Kuuntelen äänikirjaa. Paahdoin vähän paahtoleipää ja söin loput vaniljajäätelön. Jos olisin laihtunut kilon viikossa, olisin jo 116kg mutta tässä on kaikkea ollut esteenä. Jos ottaa huomioon että jäin viideksi vuodeksi jumiin 122-125 kilon paikkeille, niin tämä on suuri edistys vaikka suurin osa mitä menetän onkin lihasta.
Nukuin pitkään ja perjantaista meni suuri osa hukkaan. Edellisinä vuosina olisin kai yrittänyt järjestää parille kaverille halloween bileet mun luona ja epäonnistunut. Kohta pitää alkaa miettiä joululahjoja. Ehtisin vielä peruuttaa pelituoli tilauksen Telian verkkokaupasta... En olekaan istunut kuin 9 vuotta kohta tällä samalla ikean työtuolilla. Muistuttaa jo kirkonpenkkiä.
Motivaatio on ilmeisesti sitä että kääntää epäilijöiden sanat voimavaraksi, mutta kukaan ei koskaan sano mulle suoraan etten pysty johonkin, jätetään vain omilleen. Paskassa on hyvä kasvualusta. 
Ompas tuo terminaattori muuten jääräpäinen governaattori. Se oli Liidelin mainoksessakin. "Älä ajattele boksin ulkopuolelta. Tee uusi boksi." ihan kuin olisi mainostanut kissanhiekkaa... ja tätä hänen kirjaa kuuntelenkin. Mun fyysiset kirjat on jotain 2012 vuodelta, tai laventelinkasvatusoppaita, suklaa reseptikirjoja... toisaalta en omista klassikkoja kuten Nälkäpelit... viimeksi taisin lainata kirjastosta ehkä sen nyt Lionsgaten leffan mikä on tulossa sitä sarjaa sen jonkun laululintunen alkuteoksen....
Ai niin. Mä aloitin bloggaamisen koska yksi homo jakoi täällä bloggerissa aina jotain YvesRocher koodeja ja yritti tienata niillä. Mä aloitin TikTok tilin ja tein dueton sen tyypin kanssa puhallellen purkkaa 2015. Mutta eilen katsoin pitkästä aikaa sen tyypin liveä ja se juonsi itsensä kyllä mun ihailussa täyttä häränpyllyä kohti helvetin alinta pohjasakkaa. Ei edes osaa laulaa Jumalan kämmenellä, ja väittää rakastavansa Jeesusta ja mitä ihmeellistä soopaa kristittyä halloweeninvastaista omaa tulkintaa mitä Saatana saa aikaiseksi ja jakeli estoja kaikille. 7 vuotta ilman alkoholia taitaa olla raskasta, mutta ihan k18 britney2007 sieltä.