Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 26. lokakuuta 2023

Kuha miettii ääneen ja kutsuu saatanaa eikä perkele toisteppäi

 Cars may not fly but people are getting supernormal... 

Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win -S.King

Olen katsellut pari jaksoa Goosebumpsia Disney plussalta. Join vähän viiniä joka oli filosofienkin juomaa. Aloin pohtia yliluonnollisia ärsykkeitä. En päässyt kuin määrittelemään yliluonnolllisen. Miksi lintuäiti valitsee suurimman munan joka selvästi on käen haudottavakseen omien muniensa sijaan tai jotain... se ei vaan voi uskoa, että siellä pesällä olisi käynyt käki ja sitten tuuppaa hänen lapset pois kuoriuduttuaan... Ihmisissä taas viihde, korkeakaloriset ruoat, alkoholi ja psykoaktiiviset aineet, pelailu ja shoppailu voisi olla tällaista ärsykettä.

Tämän verran opin nopealla googletuksella ja maalaisjärjellä jos sitä mulla on.

Alan pikkuhiljaa voida puhua. Kysyin siriltäkin mikä mun syke oli ja se on ollut 64-126 lyöntiä minuutissa. Eli tuskin minulla on verenpainetta (vielä)

En jaksa venaa että tämä kuukausi on ohi ja sadonkorjuut ja kummittelujutut on ohi. Ei sillä että olisi ikävä enkeleitä ja Jeesuksen syntymän kunniaksi mässäilyn juhlaa, mutta että ne joiden halloween on joka päivä voi taas elää muiden tavoin. (sarkasmi?)
Kuten paras ystäväni sanoi, että jos joku luulee olevansa Minni Hiiri –niin miksi muiden tarvitsisi elää kuin maailma olisi Disneyworldi...