Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 20. lokakuuta 2023

Käännän selkää maailmalle ja se tuplapenetroi mua parrulla...

Bestis pyysi lainaa parikymppiä ja että menisin sen kanssa keskustaan tänään. Pitäisi viedä roskat ja pulloja, ja hakea jotain postia ärrältä vaikken ole tietääkseni tilannut mitään.
Sitten yritän ladata tuota sisältöä. Se on hankalinta, vaikka paperityöt asian tiimoilta on tehtynä jo. Laitoin otsikoksi että Matkailija tuhonnut kurkkuni viikon... tyyppi lähti ja Siri ehdotti että laittaisin mun aktuaaliselle siittäjälle tekstarin että olen turvassa?? Miten voikin sekoittaa "Daddyn" ja "Isän" lol? Liikaa jutellut rakkaani applet keskenään ja hakkeroitunutta mun digi jalanjälki emt...
Se sanoi rakastavansa mua hyvästeiksi. Vitut kun oli epäreilua. Heilutin vaan ja sanoin että niin minäkin sinua. Taisi mennä korva tukkoon...
Mutta joo. Ihan kuin ei olisi lähtenytkään kun suomalaisia on maailma täynnä. Että mä vihaan mun mustasukkaisuutta. En saa koskaan pitää mitään hyvää.