Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 13. lokakuuta 2023

Halunnut häntä vähän liian kauan

 Vieraani ottaa nokosia mun sängyssä. Toi kaikenlaisia lahjoja minulle myöhässä synttärionnitteluineen. Oltiin yö omenassa. Itse nukuin ehkä pari tuntia. Tyyppi kuorsaa aika raskaasti. Kävin ärrällä aamusta vetää slaiderin ja toin hänelle karjalanpiirakan.
Edelleen kanssakäyminen sängyssä on parasta. Se oli yllättävinään minut ja aamusta olin kiusakseen sen päällä hetken ja äsken oli kivaa peppujuttua rentoutuslääkevoiteen kera. En tiedä johtuuko siitä että se on bi, mutta sen mielestä mun täriseminen sen alla sieltä takaapäin olisi niinku orkun saamista. Toisaalta raukka sai ranskattaren, parhaan kaverinsa seksin vilkailusta ovenrakosesta traumoja, terapeutilla käydä läpi kun palaa tältä euroopanmatkalta.
Auttoi vähän järjestelee munkin tavaroita pöydällä ja hakee ehkä olutta kaupasta jos tänään tehdään pitsaa uunissa. Teen kai taikinan ainakin. Se toi Lontoosta sellaisen kokkausliinankin, mutta sitä tuliaista, ei voi ripustaa.
Muistin että mun pitäisi mittailla sokereita. Se kysyi miten mun diabetes menee. Itsellään on verenpainelääkitys. Se on ihan asiallinen ja sain tietää hänen oikean nimenkin. Brittien sekä Amerikan turvallisuusjärjestöt on tutkinut hänet. Kysellyt matkoista, ei siitä ketä se on pannu.
Me tultiin hyvin toimeen illallakin, eikä se heti vihannut mua. Juttu luistaa kuin kavereilla tai Daddylla ja pikkuisella. Tänään on perjantai kolmastoista. Hän tuli minuuttia ennen puolenyön huoneeseen mun kanssa. Koitti ehtiä. Ei olla vaihdettu snäppejä enää, kun ollaan lähempänä. Samassa maassa ja muutaman metrin säteellä.
En tiedä mitä kaikkea tehtäisi vielä. Vaihdetaanko pokemoneja, tehdäänkö se muotti hänen sukukalleuksista lelu, käydäänkö vielä kaupungilla etsimässä postikortteja Tampereesta ja postimerkkejä. Ei meillä kovin paljoa ohjelmaa ole? Sen lisäksi että leivotaan ja hangataan toisiimme.