ihmisoikeudet

Satiiri ja sen sulkijalihas, ei ihan loppuunjauhettu aihekaan

 Ahdistuminen ei pue minua. Tilaamani makeiset ja jotain mausteita ja herneitä nekkuun tuli kotiin paketti. Laitoin niihin reilun 60e. Söin ...

Translate

maanantai 23. lokakuuta 2023

Asiaa riittäisi muttei ketään kuuntele yleensä

 Henki kulkee, mutta ääni ei pihise. Täydellinen lepo nyt mun äänelle... nuha ja karheutta kurkussa. En ollut tottunut puhumaan niin paljon ja sitä kesti viikon. Ihan kuin olisi ollut jossain Idolsin karsinoissa ja ennen finaalia tulee just tämä.
Mulla on strepsilsiä ja olen huiluttanut kurkkua kuumalla juomalla, jäätelöllä ja omenaviinietikalla. Toisaalta oli tyhmää polttaa se yksi aski tupakkaa heti kun salarakkaani lähti... Varsinkin kun nieleksinyt jo yli viikon tämän äänen kanssa.
Tai siis, minkä äänen? Haistan vähän edelleen ainakin ja maistan, joten tuskin olen saanut jostain uudestaan covidiakaan. Muistuttaa siitä kun olin psykiatrin mukaan "vaisu" vaikken vain pystynyt puhua...

In English. Total loss of my voice now got to stay quiet. Easily done not to speak this week at all. Might as well to go as far to say that I don't need to speak. Who would I talk to anyway? I can whisper but that's as far as it goes.

Muoks. Niin että aloin yskiä vihreätä limaa haisteltuani laventeliöljyjä. En haistanut mitään enkä juuri maistakaan. Tiskasin vähän astioita kuumassa vedessä, eli pysyn kuitenkin pystyssä tekemään jotakin. Enköhän parane piakkoin?