Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 23. lokakuuta 2023

Asiaa riittäisi muttei ketään kuuntele yleensä

 Henki kulkee, mutta ääni ei pihise. Täydellinen lepo nyt mun äänelle... nuha ja karheutta kurkussa. En ollut tottunut puhumaan niin paljon ja sitä kesti viikon. Ihan kuin olisi ollut jossain Idolsin karsinoissa ja ennen finaalia tulee just tämä.
Mulla on strepsilsiä ja olen huiluttanut kurkkua kuumalla juomalla, jäätelöllä ja omenaviinietikalla. Toisaalta oli tyhmää polttaa se yksi aski tupakkaa heti kun salarakkaani lähti... Varsinkin kun nieleksinyt jo yli viikon tämän äänen kanssa.
Tai siis, minkä äänen? Haistan vähän edelleen ainakin ja maistan, joten tuskin olen saanut jostain uudestaan covidiakaan. Muistuttaa siitä kun olin psykiatrin mukaan "vaisu" vaikken vain pystynyt puhua...

In English. Total loss of my voice now got to stay quiet. Easily done not to speak this week at all. Might as well to go as far to say that I don't need to speak. Who would I talk to anyway? I can whisper but that's as far as it goes.

Muoks. Niin että aloin yskiä vihreätä limaa haisteltuani laventeliöljyjä. En haistanut mitään enkä juuri maistakaan. Tiskasin vähän astioita kuumassa vedessä, eli pysyn kuitenkin pystyssä tekemään jotakin. Enköhän parane piakkoin?

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy