ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

torstai 7. syyskuuta 2023

Täältä mitään uutta elämätä ole tulossa, sinne mullan alle vaan menossa hitaasti...

 Älä myy mulle unelmaa, johon mulla ei ole varaa. <3 Olin kohdunkaulansyövän seulonnassa muiden testien muassa. Katossa näkyi Tuomiokirkko. Halusin siinä naimisiin. Bestikseni mielestä häät on kuulemma hautajaisia. En ole eronnut kirkosta, mutta ei minua varmaan ketään kummiksi ottaisi ja karhukirjeitä tulee vain postista. (Sekä swappeja, nytkin pieni seikkailu Saksasta kirjeessä postcrossin miittiin)

Kaveri tarjosi muutaman oluen/kaljan/bissen kun ne oli vain neljä euroa ilmeisesti... 29vuotis- synttäritarjous. Lupasi antaa mulle synttärilahjansa myös... En usko että facebook oli laittanut mun synttärit sen kalenteriin. Nimeni ei ole missään ikinä: Kaisa iillä, kirjoitan sen ikuisesti J.llä eli oikein... 

Oli kiva nähdä ja hymyilin, mutta jälkikäteen kauhea ahmimisinto... ostin kaupasta brie juustoa, pari kaljaa, kinuski suklaakarkkeja, ja raejuustoo... 

Ei oltu nähty ehkä koko vuonna? Ympäriinsä ollut festareilla ilmaiseksi roudailee koko kesän? Se melkein flirttaili mulle(pyöritti korvakorua), halattiin ja pussailtiin lähtiessä ja tullessa vastaan. Jotenkin vaan tultiin vastaan siinä keskustassa. Kanta-asiakas siinä pubissa. Tarjosi röökiäkin pari vaikka luulin ettei hän polta enkä minäkään polttaisi??! Hyvä on, aamulla poltin heti yhden kun olin syönyt vanhanajan vaniljaa vähän...

Sitten tein sen omenapiirakan. Mahaan sattui yhtäkkiä kun olin ratikassa, mutta se meni pois hetken päästä kuin oli tullutkin. Keliakia tulossa? Raskaustestin tulos tuli jo. Se olisi kyl 3000000000% ihme jos meikä tulisi raskaaksi lol