ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 9. syyskuuta 2023

Itselle muistilappu otsaan

Moi. 

Kyynärpää on hyvin parantunut ja rupi pienentynyt. Omenapiirakoista ja suolaisista kaalisopista huolimatta aamupaino pysynyt 120 Kilossa.

En muista mitä tein eilen. Ehkä latasin jonkun vanhan deittisovelluksen uudestaan.  Masennuin kun uni maittoi niin hyvin. Daddy näki musta jotain gangbang unta. 

Palkka tuli eilen ehkä? Tilasin jotain tyhmää Lady Gagan pohjustusvoidetta ja huulikiillon. Toisaalta vaatteisiinkin meni satanen tällä viikolla Lindexissä. En ole ostanut vaatteita paitsi Prismassa tai Citymarketista äidin kanssa viimeksi. Shoppaillut en ollut vuosiin vaatetta kivijalkaliikkeestä. Tiedänpähän nyt kokoni.

Jalkaan kun löytäisi nilkkurit. Sen sängyn toiseksi. Pelituolin. Projektorin. En mä kohta enää keksi mitä multa saattaisi puuttua. Toisaalta tuli karhukirjeitä, joten velkajärjestely saattaisi mennä ulosottoon mutta eikö ne vanhenisi koskaan. 2011 otin ekan satasen lainan, ja sitten vähän oli parempaa elämänlaatua paitsi että stressasin paljon niiden lainojen kanssa. Eksäkin haittasi tahallaan kun ei maksanut osuuksiaan vuokrasta ikinä. 

Sata dollaria on raja mainostuloille p0rnhubista minkä saa tilitettyä ja ilmeisesti mulla on vasta ehkä dollari per video.