ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

maanantai 25. syyskuuta 2023

10 vuoden ajalta kirjoituksia muttei mitään esiteltävää

 Bestis sanoi jo kolmesti ettei ketään kiinnosta mun kirjoitukset siitä mitä olen tehnyt, vaikka itse tuomitsee adjektiivit. 

Oli krapula. Join yhden vahvan viinin ja voitin korttipelin. Koiraa pidin sylissä ja sitä oli kyllä ollut ikävä. Lähdin pois kun huono olo johon söin bk:ssa hampurilaisen, kotiin tulin kiinakrääsä kaupan kautta ja nyt lepään. Pyykit koneessa rämistää. Hain kahdet uudet farkut ja topin mitä tilannut hennamaukasta ja ne oli ihan hyvät legginssien päälle.

Mun rakas ulkomailla oli jossain sateenkaariväen festivaaleilla vapaaehtoisena. Katsellut alastomia vartaloita. Eikä tuo albanialainenkaan eilen tunkenut sisääni kuin leluja ja siten venytti,ja puri ja oli nänneilleni raju. Tavallaan satutti kyllä läskipuheet ja ettei halua rakastua. Mä oon vaniljaa enemmän kuin masokisti tai avustaja. (Sillä on tyrä ja sen pitäis päästä siitä hoitoon…) tilattiin pitsat (kutsuin Foodoraan, mutta ei oo tullut luvattuja alennuksia) ja oon lihonut 2kg. Taisin syödä jotain karkkia ennen kuin se tuli käymään, mutta muuten ei kauheasti järkeä.