ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

tiistai 26. syyskuuta 2023

Olisinpa täysissä ruumiin ja mielen voimissa mutta sinäkin, Brutukseni outolintuseni

 Olipas voimakkaat oireet. Palelin ja värisin tärisin, peiton alla niin, että luulin kuolevani hypotermiaan. Sitten sain nukuttua kuitenkin ehkä puolitoista tuntia joka tuntui ikuisuudelta. Sitten haihduinkin jo kuumana ilmaan. Käynyt monet kerrat suihkussa. Äsken hikoilin itseni ihan litimäräksi yöpaidassa. Tein ruokaakin (tikka masala kastike,riisiä) hikoillessa ja palellessa, mutta sitten tuo perhe toi mulle hesen aterian ja pari koronatestiä, suklaalevyn ja kuumemittarin. 
Tein kotitestin ja se oli negatiivinen. Eikä mulla mitään hengitystieoiretta olekaan ollut. Jokin tulehdus tai muu pöpö? Pitää vaan nousta sängystä ja aktivoitua hitusen. Olin ehkä liian vähissä vaatteissa kaupungilla. Pitäisi muistaa ettei kolitsi pidä lämpimänä ja varsinkin kun kylmähikeä ja krapulaa pukkasi jotakin. Maha on hieman kuralla sekin nyt.
Nyt ehkä jo päivemmällä parempi olo silti. Pikainen paraneminen ja sitä rataa. Ylihuomenna aika lääkärille ja sitten synttärit. Nyt mulla on tämä Tokmannin Ismo printillä oleva musta teepaita lohtuna sekä sortsit... pitäisi kai vaihtaa lakanat kun ne on niin varmaan hikeä nähneet.
Mutta joo. En kyllä hetkeen halua uudestaan tällaista.
Yksi belgialainen jonka nimi kuulostaa niiltä suklailta, jotka on simpukan ja merihevosten muotoisia (Guylan) laittoi yöllä rakkausikirjettä yksityisviestinä, ja huolestutin vähän Snäpissä Daddy rakastakin. Se albanialainen sanoi ettei halua rakastua, ja että haluaa että rakastan sitä. Kaikenlaisia lupauksia jotka tiedän ihan mahdottomaksi, turhiksi, sekä vastakkaisia signaaleja. Sen lisäksi tätä blogiakin lukee kai yksi ddlg rokkipoika. En tiedä levitänkö rakkauttani liian ohueksi kerrokseksi paahtoleipääni. Toisaalta stalkkailen mun amerikkalaista lempparijulkkista, en vaan jaksa tykkäillä ja kommentoida tai mitään, kuhan näen sen sisältöä eniten syötteissäni tavallaan vielki jo 2016 asti ehkä. Mun iPhone lajitellut sen nassut henkilöksi, kun ottanut jotakin näyttökuvia. Ei mulla ole kenenkään ystävien kuviakaan ollut silleen, että teknologia, luulisi että joku olisi tärkeä. No mutta voin yhden käden sormilla laskea kuiteski miehet joiden kanssa olen yhteydessä yleensä. Mun mielenterveys ja kunto ei erityisemmin riitä oleen kaikkien sugargirl tai bitch.
Ainakin mä pystyn lukemaan twiittejäni vielä