ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

lauantai 23. syyskuuta 2023

Vetoan siihen että oon Kajsa

 Hohhoijakkaa. Pitäisi viedä tavaroita kanahäkkiin ja hakea H&M:stä paketti housuja mitä oon tilannut... Olen kohta kuunnellut tämän äänikirjan. Tein TikTokkiin jotakin videoitakin, vaikka alusta ei suostunut näyttää minulle kuin vanhoja videoita päivän tai enemmän takaa? Epäilen että johtuu ettei mun bmi ole alle 18 ja mulla ei ole syömähäiriötä jne ole perinteisen kaunis. Lauleskelin jotakin sitten... onhan se nyt ihme jos mulla ei ole mitään taitoja enkä viihdytä.

Enivei, sain eilen kaverilta askin tupakkaa ja lahjaksi pari kivaa imettävää aikuisten tuttia lemppariväreissä. Infantalisoi naisia tämä käyttäytymiseni ja tuntuu tyhmältä välillä regressio leikit. Snapchat on rakennettu vaihtelee nudekuvii oikein...

Aamupaino oli 119 kiloa eli alhaisempi kuin kuusi vuotta sitten. Aikasta terveyspolitiikkaa. En osaa suunnittella kauheasti tulevaa. Bestis kutsui maanantaina sen luokse. Ehkä meen. Eihän mulla silti rahnaa ole juomisiin. Menee loputkin.

Maanantailta se tyyppi piti tulla vklo käymään mutta lähteekin autokaupoille. Petyin. Ei ole ollut mitään aktiviteettia. Pussailua tyypin kanssa joka ehkä lukee tätä :P

Kulutan vain kaloreita ajatellessani mitä pitäisi, kun pitäisi vain tehdä eikä pitkittää. Toisaalta vähän tiskasin aamulla, enkä edes ajatellut sitä sen kummemmin. Shoulda woulda coulda.