Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 26. elokuuta 2023

Se on sesonki etten sanoisi #turvallisuus

 Kävin ilmoittautumassa marraskuun ihotauti miittiin facessa. Päivitin tummanpuhuvasta työasustani kuvan myös. Meikkasin vähän silmänalusia ja laitoin maskaraa ripsiin, mutta ties miten ne pysyy.
Pari tuntia jos vielä venailisi ennenkuin lähtee vyöryy jonnekkin työmaansa suuntaan. En saanut selvää kartasta missä pitää ilmoittautua, mutta esimiesten numerot otin talteen.
Viimeksi olin yötä keskustassa kaverin luona ennen vuoroani. Lähdin sieltä tuntikaupalla ajoissa, ja sitten odottelin portilla istuskellen rotvallin reunalla...
Tässä ollut ehkä maha sekaisin ja eilen oli jännittynyttä energiaa jo. Pesin pyykkiä, tiskasin, annoin robotin imuroida, kuuntelin musaa, hain posteja... multa räjähti patti haarovälistä... ei se värjännyt ainakaan yöllä lakanoita joten ei se mitään tänään enää haitanne.
Otin kyllä kipulääkkeen, mutta vaan koska isovarvas on kipeä. Kihti kyllä iskee miehiin enemmän vaikka onkin sukurasite. Kynsisientä pikemminkin
Mitäs kaikkea tänään piti edes ajatella. Niin joo, mitä ottaa mukaan. Nenäliinoja ihan helvetisti että voi pyyhkiä hiestä otsaa jos ehtii... ja reppuun mukaan ensiapua. Takki ettei tuu kylmä. Korvaan napit varmuuden vuoksi taskuun. Huulirasvaa, purkkaa, vaihtosukat, dödöä, hiusharja, viuhka, kotiavaimet, lompsa, iltalääkkeet, huh –liikaa.
Ei oikeastaan välttämättä edes pienen palkkansa arvoista. Mutta ehkä siitä saa jotkut kiksit cv:seen tai muuten jos onnistuu saamaan pulkkaan koko vuoronsa.
 Opin viimeksi niin nopeeta, että melkein voisi jo muita opettaa. Siinä blogissa mikä kertoo, jos googlettaa, narikkakokemuksesta– niin hän väittäää että kuka tahansa vajaamielinen siihen kykenisi xD Joo, kunhan ei kaada narikkaa aluksi laittamalla painavimpia johonkin reunoille ja öö, ei hukkaa lappuja tai anna tuulen viedä... itse ja laskee oikein rahasta takaisin... Ajattelee jaloillaan, on suuna päänä ettei provosoidu vaan hymyilee, hoitaa että lappu lähtee asiakkaalle... taas toivotus hyvän päivän?
Kyllä siinä saa olla poeettinen ja jälkikäteen taas murehtia ettei vaan tullut jotain koronaa ja mitä öö kaikkea muistoja palautua ainakin 2pv? Varsinkin kun palautetta ei edes tule välttämättä muilta, itse vain joutuu pähkii. Etukäteen kyyneleet että tässäkö kaikki olikin?
Aamukahvi juotu. Söin jogurtin, voileivän hillolla ja pähkinälevitteellä ja plumpsiksen elikkä öö -luumun, kelt.