ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

sunnuntai 27. elokuuta 2023

Niska limassa ja hikivanat paidassa

 Kynsivallintulehduksia, syvää asfaltti-ihottumaa kyynärpäässä, hartialihakset lukossa, muutenkin kuollut ja kipuilee kaikkialta eli kankeutta. Söin yöllä 6 palaa sokeria, 1.5 ässäkeksiä, päivällä paninin, paljon vettä. Aamusta söin voileivän jogurttia jne pientä. Pääsin kotiin ja avasin pilttiä, purkin lastenruokaa. 

Paino oli tippunut heti kilolla mutta kyllä se tulee takaisin muutamasta kalorista nytten. Kävelin vain noin 13 tuhatta askelta mutta enimmäkseen seisoskelua 14 tuntia. Olisin voinut kävellä kotiin mutta äityliini tuli auton kanssa hakea.

Ainakin väki ja minä sain hymyterapiaa. Mikäs siin. Festareita ei taida kovin montaa tänä syksynä enää tulla. Mun sesonkityöntekijyys myös loppui tuohon kesän ainoaan keikkaan, hah. Meni se omasta mielestä hyvin. En sekoillut kuin pari kertaa. Hikoilin kovin, mutta onneksi oli huppari mukana vielä illaksi, ja ensiapupakkausta.

Tarttisi ottaa yhteys jäykkäkouristusrokotteen puolesta maanantaina terveysasemaan, josko saisin sellaisen. Ainakin nyt katson ensin ja odotan, että muuten olen ihan terveenä. Kyllä pikkuhiljaa alkaa palautua! Istumalla lähtee tuollaiset urheilut.

Kerron sitten mitä palkkanauha näyttää, sikäli että tajuavat maksaa parin viikon sisällä tjtn