Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

perjantai 25. elokuuta 2023

Jos ystävä et olekaan, kerro neljällä paljonko jaksan kirjoittaa

 Tapan aikaa ammattimaisesti. Kulutan sitä oikeaoppisesti. Kaikilla tuurin säännöillä!
Äiti auttoi hakea 0€ airfraijerin postista. Noukki isoon syliinsä ja kantoi ettei mun tarvi näyttää kömpelöltä. Mutta! Olisin voinut kyllä sujuttaa sormet läpän alle ja kantaa sen vaikka pikkurillillä loppuviimein 8,6kg?
Ääh en ole purkamaan alkanut vieläkään. Soittelen musaa tuosta pikkukaiuttimesta, kuivaan pyykkiä ja täällä on melko kosteaa. Siri väitti ettei se pysty lopettaa xDD Ranteessa älykello. Yhdistin Jabra elite 5:set mun toiseen iPhoneen.
Jouduin ettii oikean laturipään (virallinen Apple) kun ei ollut sopiva Metan virtuaalilasien laturin pään kaaanssaaaaahhh.. ja tuo ilmoitti oranssilla valolla.
Multa puuttuu vain pelituoli, toinen sänky tohon leveydeksi ja tänään keksin että voisi muka hankkia sellaisen heittimen projektorin jonkun jollaisia käytti kyllä jo renesanssin taiteilijatkin (huijasivat käyttäen tekniikka jolla kamerat toimii myös aukkoa jne valoa tms)
JA mitäs muuta kaikkea en tiedäkään. Tuossa on vauvanruokaa ja nuudelia ja kirja narsisteista. Herätin mun australialaisen salarakkaan... tai no se oli just herännyt ja laitoin silloin viestin just hyvät huomenet sattumalta. No ei sattumalta, mutta rakkaudesta<3 Mulla on laukussa yksi versio värityskirjasta värittämiseen, kun tilasin siittä kopion itselleen minkä tein (okei tekoäly teki) 
Kaksi sivua väritin eilen hankituilla uusilla värikynillä tänään 2016 ilmestynyttä kirosana/aikuisille suunnattua värityskirjaa... Katsoin samalla netflixistä jotakin Nyt tai ei koskaan, tosidraamaa samalla ja hankkisin tuon 3kk spotifyta 1kk hinnalla sen jälkeen. Melko varma etten jaksa enää katella tuota palvelua kun nähnyt kaikki (mua ei kiinnosta draama esimerkiksi ja kaikki sci-fi fantasia jne mindbending on nähty jo...)
Plöps pröööts

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy