ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 23. elokuuta 2023

hei karsinogeeni tuupas kasvain vain kas vain

 Tämä blogi ei ole kulissi, yhdistys, tai muukaan sponsoroitava kaupallinen asia. Tämä on vain mun avoimuutta omasta elämästäni. Vaikken aina jokaista mietettä tänne enää laitakaan.

Söin tuossa voileipäkeksiä margariinilla johon lisätty kaliumia, vitamiineja ja omega3:sia ja mitä lie että se olisi ystävällisempää verisuonille. Sitten söin loput suklaat. Pohdin katsoessani dokumenttia amerikkalaisten terveydestä... miten itse kun olen leikkele- ja lihaosastolla kaupassa, mulle tulee sellainen oksettava olo?

En tiedä tietääkö kaikki paljonko vettä kuluu ja paskaa tulee sioista, lehmistä, kanaloista ympäristöön ihmisen jätteitä, vastaavasti enemmän. Honkajoella asuin ja siellä poltettiin teollisuudessa jotain ruhoja ja se haju ilmassa muistutti aluksi joltain juustonaksuilta. Enpä ole syönyt juustonaksuja sen jälkeen juuri koskaan - enkä menetä mitään

Maitoa ei oikeastaan juoda mun perheen ruokapöydässä. Itse olen juonut kaakaota paljon sämpylöiden tai paahtoleivän kanssa. Lihaa syön leivän tai pitsan päällä, mutta en ehkä ikinä tee mitään pihvejä? Omatunto kolkuttaa ja odotettu elinikä lyhenee.

Yksi julkkislääkäri Amerikasta hyvin kuvasi sitä touhua, että sairaudet on kuin vuotava hana ja he vaan moppaa lattialta pois sitä parantamatta tai ennaltaehkäisemättä mitään.

(P.S. Luulin että mulla on joku ihosyöpä olkavarressa mutta rupi siitä lähti irti)