Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 24. elokuuta 2023

Nukun liian hyvin kun miustat silmänaluset...

 Kerroinko, että tilasin astro.fi:stä Rakkautemme tähdet mulle ja Daddylle? Sen mukaan seksi oli vain 1 tähteä mulle. Se laski keskiarvoa neljään aika rajusti.
Nyt on torstai. Avasin eilen ostamani punkkupullon aamusta. Sitten tanssahtelin muutaman askeleen TikTokkiin videoita, kunnes aloin kuunnella äänikirjoja ja bloggaa äsken. Tuli vain liikaa vastaan asioita TikTokissa tästä daddy- aiheesta. Se on melko yleinen kinksi.
Minussa on kuulemma parasta huumori, hymy, ja pehmeä iho.
Mahduin tähän jumpsuittiinkin, vaikka nämä oli ehkä muodissa 20 vuotta sitten. Enkä tarkoita 70 luvulta tulevaa trendiä vaan näitä norjalaisia lämpimiä haalareita. Paitsi jos tuulee, alkutalvesta tai loppusyksystä ei kannattanut lähteä pelkässä tällaisessa edes lähelle ulos piipahtaa.
7 viikko vielä edessäpäin, ja sitten... nautitaan toistemme seurasta se viikko. Hän tarvitsee minua<3
Vaikea ajatella nyt työvuoroa lauantaina, mutta hymyä ei ainakaan puutu. Ja sitä paitsi kun mä nukun, niin hän on hereillä, ja toistepäin... muutamat hetket ennen nukahtamista chattaillaan Snäpissä nyt kun aikaerotus ei ole vain 7 tuntia Australiaan.
Aamupaino oli pysynyt samana vaikka söin eilen enemmän. Huijauspäivä siis. Tänään kello tulee jo vaikka mitä päivällä, enkä ole kuin... marjoja ja kasviksia vetänyt? Täytyy opetella taas syödä lihaa, kun katsoin sen kamalan dokumentin miten Amerikassa kohdellaan ja tapetaan eläimiä, samalla kun ihmiset sairastuu ja jos raha ei olisi motivaatio niin ihmiset voisi vaikka elää kauemmin jos niiden ei olisi pakko syödä pikaruokia, koska sä voit paina 175 kiloa ja olla silti aliravittu.