ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 22. elokuuta 2023

Voi käääk mitä mä nyt taas oon luvannut mennä tekee

 Muistatte varmaan että olin viime kesänä Blockfestin narikassa töissä? Tänä vuonna ei ollut mahkuja, mutta tänä viikonloppuna on tuossa kilometrin/alle vartin kävelyn päässä konsertti parkkipaikalla, ja ilmoittauduin vuoroon 13 ja puoleksi tuntia... silloin olin vain 8 tuntia kun kaaduin suoraan puhelin kädessä maahan silleen ovelasti... toivottavasti saisi palkkaa parisataa niin voisin hankkia leveyttä sänkyyn.

Täytyy viel kattoo että mulla on jotain sopivia mustia vaatetusta, ja että sinne vuoroon eksyy viisi muutakin, joilla on enemmän kokemusta kuin mulla narikassa olosta. Opin kyllä nopeasti ja ajattelen jaloillani, mutta miten mä jaksan jos olen jollain 1200 kalorin näännytyskuurilla (no okei ehkä mä söin enemmän tänään)


Mutta että sellaista ilmoitusluontoista asiaa. Käynyt tässä haeskelee paketteja pitkin poikin, ja niissä on ollut pieniä kivoja säläjuttuja mitä normaalisti ei käyttäisi esim. koruja... samalla kaupassa ja verikokeissa, pitkä sokeri oli laskenut kolminkertaisesta alemmas, mutta ei nyt kuitenkaan poistunut ole meikän diabeetus.

On siellä jotain Korpiklaania ja 69 Eyesia ymppistä ja niin edustuksineen. Toivottavasti ei tarvi tunkea korviin suojainta, mutta kaipa sellaiset mukaan joutuu ottaa.