Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

tiistai 22. elokuuta 2023

Voi käääk mitä mä nyt taas oon luvannut mennä tekee

 Muistatte varmaan että olin viime kesänä Blockfestin narikassa töissä? Tänä vuonna ei ollut mahkuja, mutta tänä viikonloppuna on tuossa kilometrin/alle vartin kävelyn päässä konsertti parkkipaikalla, ja ilmoittauduin vuoroon 13 ja puoleksi tuntia... silloin olin vain 8 tuntia kun kaaduin suoraan puhelin kädessä maahan silleen ovelasti... toivottavasti saisi palkkaa parisataa niin voisin hankkia leveyttä sänkyyn.

Täytyy viel kattoo että mulla on jotain sopivia mustia vaatetusta, ja että sinne vuoroon eksyy viisi muutakin, joilla on enemmän kokemusta kuin mulla narikassa olosta. Opin kyllä nopeasti ja ajattelen jaloillani, mutta miten mä jaksan jos olen jollain 1200 kalorin näännytyskuurilla (no okei ehkä mä söin enemmän tänään)


Mutta että sellaista ilmoitusluontoista asiaa. Käynyt tässä haeskelee paketteja pitkin poikin, ja niissä on ollut pieniä kivoja säläjuttuja mitä normaalisti ei käyttäisi esim. koruja... samalla kaupassa ja verikokeissa, pitkä sokeri oli laskenut kolminkertaisesta alemmas, mutta ei nyt kuitenkaan poistunut ole meikän diabeetus.

On siellä jotain Korpiklaania ja 69 Eyesia ymppistä ja niin edustuksineen. Toivottavasti ei tarvi tunkea korviin suojainta, mutta kaipa sellaiset mukaan joutuu ottaa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy