Leiriytykää jos haluatte nähdä Isojalan nyt

 Pesin pyykkiä ja robotti-imuri Ruttunen hoiti lattiat. Siinä oli kyllä touhua tarpeeksi. Keitin teetä ja kahvia, luin luvun kirjaa. (This B...

Translate

tiistai 15. elokuuta 2023

Voihan voikkulileipänen (paahtoleipää, kanasiivuja, majoneesia, cheddar viipaletta kenties) tai ainakin kaksi niitä

 Pitäisi tehdä jotkut eväät koirametsään. Saan mennä mukana, jos koira sattuisi tulee mun luo paremmin kuin omistajansa luokse. Koirat rakastaa minua. Siitä metsästä nyt en ole ihan varma. Kävelenhän mä juurakoiden yli aina kun oikaisen pihasta kohti markettia, mutta ne on tutut juurakot ja tuttu polku, "metsätie".

Laitan ainakin mun mustat ikivanhat luotetut legginssit ja mustat nilkkasukat ja lenkkarit. En ehkä niitä valkoisia. Mukaan litra kylmää vettä. Voi olla kuuma päivä, koirallekin.

Heräsin jo kuuden maissa herätykseen, mutta pari tuntia makoilin siihen lisää. Kävin vessassa ja yritin miettiä sisältöä TikTokkiin, mutta en saanut tuloksia olemassa olevista klipeistä. Kastelin suun ja otin lääkkeet ja vitamiinit. Pukeuduin paitsi paitaa en ole miettinyt vielä.

Aika on vihollinen, silloin kun se edeltää jotain sovittua aktiviteettia.

Tilasin eilen mässyä kotiin pikalähettipalvelusta ja oon lihonut kaikesta kuntopyöräilystä huolimatta. Jojoilen 121-125 kilon paikkeilla lihavimpana koskaan, vaikka ihannepainon verran ylimääräistä. Mulla on lihaksiakin enemmän kuin ihannepainoa. Pääsisipä edes 100-kilon paikkeille. Vaikka eipä se paljoa tekisi sellainenkaan laihdutus. Ulkonäöllisesti. Karisisi vuosia vain yli kymmenen tavallaan. Läskilogiikka on läskifoobikkojen keksintöä.

Kyllähän mä liikun ja huijaan ruokavaliossani tasaisesti. Jos en ole kieltämässä itseltäni kaloreita tai  olen syömässä vaikkei ole nälkä. Ei saa antaa sitä tai tätä tapahtua.