ihmisoikeudet

Niin kyllä mä muistan koska se on mun tapa kontrolloida

 Oon palanut. En siis palannut. Käsivarret helottaa. Ei -kele. Meikä on kiinni somessa liikaa. Enää yksi päivä ja asumistuki kilahtaa. Siitä...

Translate

sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Teoilla ei ole mitään väliä jos otsikkosi on päin persettä työnhaussa johon olet muutenkin liian eksynyt lammas

 Alkanut väsyttää sen jälkeenkin kun on nukkunut yli 8 tuntia cpap laitteellansa. Nokosia sohvalla ja syönyt vähän jotain välissä. Yritin selata TikTokkia mutta mun For You:lle se tarjosi muslimien mielenosoitusta koko ajan. Eikö Jeesus pyhittänyt niille lepopäivää?! Eikäku. Miks sunnuntai just nyt, eikä missään kerrota/uutisoida kuinka helvetisti, niitä on Täällä Suomessa, jonne eivät alkuperäisväestöä kylläkään ole ja vain, alistaa ja raiskaa naisia ja epäuskovilla ei ole ihmisarvoa. Se on vanha uskonto toi, tuskin ovat päivittämässä nykyaikaan seuraamalla nenäänsä.

En ehkä bloggaa sunnuntaisin, enkä ole rasisti, olen vain realisti. Jos et puhu maan kieltä, niin elät vain muiden verorahoilla, koska itse asiassa ihonvärisi takia saat enemmän rahaa kuin "kantasuomalainen" jotta näytettäisi hyvältä ulkomailla, ja itse jonotamme leipäjonoissa kun Ahmedeilla on oltava iPhonet ja muut merkkikuteet ja nämä oikeutensa -jotka revitään meidän selkänahasta.

Ei ole tietä rauhaan, on vain tie ja se on rauha, eikäku.