ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

maanantai 31. heinäkuuta 2023

Kohta takaisin lemmenpesään jos ei muuta keksi kuin nukkumista näinkin vähävaraiseen

 Nukun vasemmalla kyljellä. Jostain syystä aktivoiduin ja aamupaino oli eiliseen verrattuna laskenut kilolla. Kulutinko energiaa kuntopyörällä ja sängyssä yhteensä kolme varttia, melkeinpä.

Söin vähän kaurapuuroa, teetä ja jogurtin aamupalaksi. Mittasin sokerit ennen. Vaikuttaisi siltä että, paastoarvot jää silti yli seitsemän kuten viime aamunakin. Toivottavasti ei tarvi alkaa piikittää. Minustahan se on kiinni.

En ole nyt laittanut paljon mitään someen. Eilisestä kasvonaamiosta ehkä. Tiskasin ja pesin pyykkiä eilen. Täytyy miettiä onko mulla jossain joku vaate jossa tuntisi olonsa esiteltävissä olevaksi. Mieluummin olen alasti kotona kun tiedän ettei ole varaa lähteä mihinkään.

täydelliset tulokset
Juttelin aamulla Daddyn kanssa heti herättyäni. Hän on intensiivinen, mutta toisaalta huolehtii. Niitä näitä. Sillä oli tärkeitä puheluita ja silti chattailee mulle. En mä ansaitse ketään niin ihkua, mutta toisaalta olen vähän kinky kaiken sen vaniljan seassa...

Onhan se vain ihminen. Minäkin olen vain nainen. Enkä mä voi olla näin rakastunut. Ei olla edes 8 vuoteen oltu yhteyksissä juuri mitään. En tiedä miksei, ehkä mulla oli se mieheke olevinaan. Eikä sekään ollut linjoilla sit. Ja nyt joka päivä tulee viestiä ja vaikutetaan toisiimme. Tavallaan se on nähnyt elämää joo 11 vuotta enemmän kuin minä mutta se myös oli siellä kun olin parikymppinen ja aloittelin vasta tutkimaan seksuaalisuuttani.

Se vei mut Lontoossa eturiviin Oopperan kummitukseen, ja laittoi lipun käteen potteristudioille ja mitä kaikkea hienoa. Ei sen olisi tarvinnut sellainen herrasmies olla. Vieläkin tulee sellainen viileä henkäys meri-ilmaa niskaan, kun käyn sulkemassa aamuyöstä tuuletusikkunan ja meen sen viereen lämmittää häntä.

Lupasi toki esitellä itsensä kun näemme. Sain sen muutoksen aikaan hänessä. Ennen se oli tosi myrtsi, etten vaan vahingossakaan saa hänen nimeä selville.

Jokseenkin omituista toimintaa näin suomalaisen näkökulmasta, jossa suoraan toimitaan ja esitellään kädestä pitäen itseänsä.