ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

tiistai 1. elokuuta 2023

Kun lutkuttaja ei vielä ollut lutka (etymytologiaa)

 Eilinen meni nopeasti. Kannatti vaihtaa kalenteriin kuukausi jo sunnuntaina. Hyvää elokuuta. AARGH. *venyttelee* Latasin unta seuraavan taskuhirviö pelin, ja olen nukkunut entistä katkonaisemmin. Naisemmin, haha. Kävin illalla kaupassa tuossa 700 metrin ylämäen päässä, enkä hidastanut ennen kuin olin kotona yltä päältä hikeä tippuen. Herkuttelin suklaalla ja jäätelöllä. Taisin lihoa takaisin kilon turhista kaloreista.

Ja mitähän sitä sitten! Kenkä seinään, käsi taskuun, kiltteystestiin oletko autistinen. En ole enää onneksi kouluikäinen. Vaikkei sitä mun työtodistuksilla töitäkään löydä. Taisin nähdä unta mun cv:stä. Sitä työsti joku ja siinä oli, aukko exän vuosien kohdalla. (≈2014-2018? RIP)

Joku nallekarhu palautui eilen kymmenessä minuutissa muutes. Kävi vaan pesee kädet. Sitten oon ostanut lisää nestesaippuaa. Liukkaria on kulunut ihan kiitettävästi myös. Tyypit kyselee rivoja edelleen kik messengereissä ja snapchateissa mutta jos tulee runkkausvideoita niin raportoin ja estän niitä :/

Ehkä joskus vielä naistenkin haavoittuvaisuuteen eikun siis alastomuuteen puututtaisiin jos setämiehet joskus vielä alkaa siitä pahastumaan.