Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 27. kesäkuuta 2023

Testailen tekstin rivitystä oikealle

 Hyvinpä oon nukkunut. Inissyt koko ajan hyttyset korvanjuuressa. Kaksi oon tappanut, toisen sillee *läps* ja toisen liiskaksi muuten vaan.
Aloin miettii mun tavaramäärää ja miten minulta puuttuu huonekaluja, mutta en ole hankkimassa lisääkään kun ei ole varaa kampauspöytiin yms.
Siivoilin pölyjä kirjoista. Pohdiskelin mihin tarvin kolmea imuria varmaan taas. 3D mahdutin virtuaalisti tänne jotain. En tiedä, pelasin ja kuuntelin äänikirjoja ja selasin toreja ja ikean sivustoja.
Alle kuukausi enää, niin mun vanhat kuvat häipyy iCloudista. En tiedä olenko tehnyt tarpeeksi varakopioita kaikesta, mutta sitten on turhaa kuvavirtaakin kyllä. Eikä tarpeeksi tuoreita ollenkaan, ennen kuin hiukset haalistuu taas väri.
Maailmankaikkeus pysyy liikkeessä, ja tietokirjalla voi lyödä kuhmun otsaan. Jee oon taas niin negatavitutustiivisneenä taas eikäku kaikkea.
Löysästi tositapahtumiin perustuen.
Kuuntelin Dan Brownia sekä nuorten fantasiaa enkuksi. Grishaversumin jotain osaa jota en ole varma onko edes suomennettu. Pohdin materialismia ja pölyyn peittyviä paikkoja kämpässäni. Kyllähän ne nyt huomaa kun on valoisaakin eikä talven pimeys laskeudu. On minulla pölyhuiska. On antibakteerista suihketta. On rättiä. Vanhoja vaatteita joista hankkiutua eroon. Joidenkin mielestä paloturvallisuusriski kahvinkeitin tai hellalla patalappu, mutta en mä edes käytä niitä kahta viimeistä levyä. Eikä moccamasteri ole vaarallinen jos sen vieressä on jokin näkkileipäpakkaus. Ennenkään polttanut taloja. Kaverini on neuroottinen niistä.
Mut hmm, niin ikinä ei ole kukaan oikeasti siistiksi kovin uskottavasti sanonut missä majailenkaan. Adulting is difficult, really. Joku mun mielestä kopioi kirjaansa ne palaneet tulitikut kanteen Suomessa yhdestä Burnout Generation kirjasta. Tosin saahan sitä varastaa kunhan ei plagioi.
Eniveissön mulla on ajatuksia vaikka jakaa, mutta harvemmin ne mahtuu maailmaan.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy