ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 26. kesäkuuta 2023

En mä oo syntynyt skitsofreenikoksi jos mulla kerran oli se jo kohdussa DAA

 Kävelin kaksi kilometriä kauppaan ja takas. Hain tuubin jäätelöä, valkohomejuustoa, ison pullon limsaa, levyn suklaata ja juustosämpylöitä. Eri kauppa kuin yleensä, koska tuolla niitä ei ole valikoimissa missä yleensä käyn.
 Siihen meni yhtä paljon rahaa kun jos oisin tilannut kotiinkuljetuksella. Jäätelö ehtii sulaa ja minä hengästyä ja olin ihan hiestä märkä ja pakko mennä suihkuun kun pääsi janoisena kotiin, se oli kauhea kidutus.
En ole ihan varma onko mulla rahaa tän viikon ruokiin, mutta on mulla jotain kotivaraa ainakin. En voinut ostaa tupakkaa edes. Juhannusaattona loppui keskiyön maissa röökit, enkä ole hankkinut lisää.
Mulla on onneksi muutamat shortsit ja joitakin toppeja. Nyt on niin kuuma.
 Katson dokkaria tyypistä jollei oo peen1stä. Sitä ennen katsoin sitä Pomo piilossa comebackia jossain pikkukaupungissa uudistaa pienestä päivällisravintolasta bistroa ja brändää siitä isomman bisneksen jollain twistillä, merchillä tms jakelukanavilla
En oikein jaksa enää ottaa aurinkoa. Ihan tarpeeksi läkähtynyt.