Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 25. toukokuuta 2023

Tässä se minä vaan nukkavieru pierulegginssi

 Päivitän puhelinta käyttistä toisessa huoneessa laturissa sängyn vieressä. Poistin satoja tiktok videoita laitteesta, mutta 200 gigan iCloud on silti kai täynnä. Kävin aamusta verikokeessa. Kukaan ei tykännyt jonottaa vuoronumeroa. Olin ensimmäinen. Sain väärää tietoa että aukeisi jo seitsemältä ja jouduin odottaa yli puoli tuntia. Ei se mitään, mulla kiire ole paitsi vaihdolla takas kotiin. Ennen matkustusaikaa oli tunti, en tiedä onko sitä tullut puoli tuntia lisää.
Neljännesmiljoona asukkaita täällä ilmeisesti. Meen kahvilaan tapaa paria kaveria tuossa neljän maissa. Ne päivittää aina whatsappiin meidän ryhmään kaikkea. Edes mä en jaa niin turhan paljon liikaa kuvia mun aterioista jne...
Siellä on vähän viileä ilma. Mulla oli sateenvarjo, se vaaleansinikankainen nahkapidikkeinen, Burberry jonka sain Lontoon salarakkaalta ja hänestäkin on kuulunut ekaa kertaa jotain vuosiin. Mutta en mä sille osaa oikein vastata enää mitään. Se sanoo aina oikeat silti, ei siinä.
Vaihdoin seinäkelloon pariston ja nyt se raksuttaa taas tuossa. Söin jokusen kalapuikon, kinkku-juusto kolmiovoileivän ja keksisuklaapatukan ja omenan ja vettä kai. Silti mun verenglukoosit oli korkealla aamusta paastonneena.
Ei jaksa miettiä mitään. Sormetan näppäimistöä taitavasti. 
Jatkan badoon käyttöä ja pelien pelailua sun muuta sovellusta. Elämälle kaipaisi sisältöä mutta ei sellaista taida olla. En halua sijoittaa ulkonäköön ja terveyteen, korkeintaan karvanpoistoon. Kävin eilen illalla suihkussa, se oli kivaa. Kuorin jalkakylvyllä mutta sitten iho oli taas kuivaa... Jaksa edes miettiä miten silmänympäryksiin saisi vähän valoa kun ne imee kaiken negatiivisuuden. En hätkähdä paljosta, mutta kun muuttaa vähän satunnaisotosten selfieiden kontrastia täysille ja terävöittää täysille niin eiköhän ala ärsyttää kaikki epätäydellisyydet ihossa. Ilman meikkiä. 
Ehkä jos olisi mukana yksityinen meikkaaja, kuin Kardashianilla, tai olisi vauvan iho eikä yli puolen hujakoilla kolmekymppisiä niin eikäku jaksaisi laittaa kosteusvoiteita ja aurinkovoiteen ja meikit ja seerumit ja pohjustukset ja mikä nyt ikinä saisi väliaikaisesti näyttää julkkikselta, mut ei ketään muutakaan kiinnosta niiden vaatteet kun ne on köyhiä ja salilla käy vaan jo valmiiksi blondit onlyfans perseet. ei voisi kiinnostaa vähempää toisten ulkomuoto joten miksi itse en kiinnitä huomioon kauneuteen. Ei ole varaa mihinkään toisaalta. Sieltä on tulossa postissa mun ostokset makuhammastahnaa, jonka pitäisi maistua red velvet kakulta ja mun elämän ensimmäinen ostama hiuskiinne vai mitä nää lakat nyt on. Ripsiliimalla tekee vähän jos hukkaa ripsen päivän aikana poskelle.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy