ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 26. toukokuuta 2023

sinapaatat.fi

 Söin äsken kaksi paahtoleipää, siemauksen kaakaota ja nuudeleita liemineen. Aamulla taisin syödä omenan aamupalaksi, ja join loput dieettikolat. Nostin mun diabeteslääke annostusta. Pitäisi jaksaa laittaa pyykit kuivuu, en kyllä jaksa. Vessassa on aina jokin haju vaikka suihkuttelisi mitä niin se on siellä taas kohta, ja kaikki viemärit on katsottu joten ehkä ilmanvaihdosta tulevaa.

Ai niin, eilen. Sain lahjaksi Pienen pahanmielen kirjan. Söin lohisalaatin motsarellalla ja nachot ja kahvin. Oltiin parin kaverin kanssa bistrossa ja sitten kun oltiin vaihdettu postit ja kuulumiset, käytiin keskustorin lätkäkeitaalla ottamassa muutamat kuvat niillä propseilla mitä sinne oli tiputeltu. Esim. siellä oli se leijonatyyppi, ne savustamon enkelinsiivet, ja sitten neliö jossa luki greetings from Tampere ja niin edelleen. Saatiin vielä jotkut sipsinäytteet, joten kävin postipaketinhakumatkalla ostaa dippiä ja jäätelopurnukan ja pakasteeseen patongit. Lainasin vanhemmilta muutaman kympin.

Noi juo jossain Grillimestareiden ekassa jaksossa pepsi maxia. Varmaan sijoiteltu tota mainosta sinne. Mun pitäisi lopettaa tämä makuvesien eli limppareiden vetäminen kurkusta alas- kun ne huijaa aivoja, että muussa ruoassa olisi yhtä vähän kaloreita. Yksi lisää vaan syitä mistä se diabetes voisi tulla, kai.

Huomenaamusta ehkä alan ottaa niitä mittauksia itse. Nyt mä olen ihan palanut loppuun pelkistä päiväunista. Näin unia missä shoppailin jossain pienessä brittikaupassa, tai ainakin pyörin siellä mutta ei oikeissa kaupoissa taida olla mitään kirppisjuttuja lehtien ja arpojen lisäksi. Kävin mä vanhassa lukiossakin ihan vain pyörähtää, vanhasta muistista, vahingossa.

Tilillä ei ole paljoa rahaa, niin en kyllä tee juuri mitään. En kyllä tapaa miehiäkään. Siitä pitäisi kostua rahallisesti jotain ja estän kaikki jotka kuvittelee että olen jokin nymfomaani, joten se on lähinnä kaikki miehet eli sekin on turha yrittää vältellä yhteydenottoja. Menisi kyl häirinnästä joutua kuulee toisten fetissejä ym ilmaista juttua josta en nauti tai ymmärrä, joutunut vaan pitkään sietää...

Toivottavasti niillä ei mee pupu pöksyyn, mut kyl mä voin uusia puolia opettaa heille itsestään, mutta en kaikkeen suostu joten valikoin pois.