ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 8. toukokuuta 2023

Hei joo hymyä pintaan mutta säilyttäkää nyt edes mun kirkonrotan köyhyys-- koska tuhkatkin olisi kiva saada madonruoaksi jepjep

 Amazonin mielestä voisin perustaa yritystilin, ja he toivovat että heidän sähköposteistaan on hyötyäkin. Eikä siinä vielä kaikki siemenneste samettihansikkaissa! Pesin veret irti jo mun vihapuheista lavuaarissa. En saa olla omanlaiseni. Voin olla vain loiseni.

Ei kaikelle huumorille ole tarkoitus nauraa. Voihan sekin vanhentua.

*bdsstmmm*

Mutta joo. Tein tänään paljon. Kierrätin pulloja henkselikassillisen 3,5 euroa käteistä tuli siitä, vaikka maineeni kaupassa onkin ettei sellaisella pikkurahalla niin väliä ole kerätä plussaa pikkusummista. Joten vain hymyilin (tunnetusti en osaa hymyillä)

Vein roskia x3 ja postikortteja kaksi yhteen ulkom. swappiin. Tulostin osoitelappuja. Hinkattuani ne niihin, ulkopuolelta suht.koht. sinisiin pahvinpaloihin, lätkin tarrat alareunaan omilla logoilla, swapin nimen ja @nimimerkin siihen, viestiksi... no, toivon ettei tullut ainuttakaan sottua mukaan elintarvikkeesta tai sormistani edes, no joo turha toivo... posti kuitenkin hukkaa ja ne oli liian isoja kiertämään

Huomenna diabeteksen tukiryhmä ja torstaina tuen kaveriani käymään asioimassa tuttavammaisessa kelauskonttorirottailussa ja ko. paskan vitustus- etteivät raaski viiskymppiselle nuorelle leegoja suuhun antaa vaan tyyppi kulkee kohta vuoden ilman hampaita suussa. Kelan byrokratia vain tappaa.

Se on AAAAAAAS....ta...AAAAAAHHHaaaaAAAAaaah:aan taas kirjoitettu julkaistu ja muutenkin täydellisen lyhyt versio taas, tämä.