Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Et ole läski olet vain pitkä

 Soittivat Kangasalan Prismasta. Olin jo melkein unohtanut teenkö rikosilmoituksen maksuvälinepetoksesta, mutta hyötyisin siitä vain jos eksä menettäisi aselupansa.

Se on sellainen kaikille kassatädeille ym flirttaileva kusipää joka raiskasi "huoransa" kerran. Kaikki on niin tyhmiä että väittää että olisin jotakin hyötynyt tästä. En ole kuullut mitään tyypistä yli neljään vuoteen ja yhtäkkiä se päättää käyttää jotain laajaa oikeuttaan mun tiliin jonka on vaatinut itsellensä. Kynsin hampain varmaan suostunut. Sitä paitsi se haukkui mut täysin kun näin vikan kerran. Se oli hänen kusipäinen tapansa lopettaa asiat, vaikka olin ollut vuoden käyttämättä kihlasormusta ja halunnut tuosta eroon ja se vaan roikkui eikä maksanut kertaakaan osuuttaan vuokrasta jneEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King