Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ikuisuusprojekti

 Kuuntelin 2 tuntia ekaa Valtaistuinpeli äänikirjaa. Ostanut sen joskus kymmenen vuotta sitten audiblessa. Mulla on nytki yksi krediitti hankkia jokin kirja valikoimasta.
Laitoin yt:n päälle ja sieltä tuli ensin vastaan 30 päivän tavaroiden karsimis haastevideota suorittava juttu, niin sitten aloin varmaan tunnin käydä vähän läpi pöytää ja sen alla olevia paperitavaroita. Pääsen eroon pahvista sun muusta. Pitäisi kyllä viedä elektroniikkajätteeseen macbook airin vanha johto.
Siellä on kaverikansio joltain ala-asteelta. Tunnistan Kirsin 3lk. kuvan. Osa piirroksista on joko minun, tai en tiedä. Venyttelyohjetta, valokuvia, ephemeraa, sali soppareita, potilasohjeita, ryttyisiä kirjekuoria. Kansiollinen velkajuttuihin liittyviä asiakirjoja. Pieniä esineitä. Heitän jotakin pois ja osasta ei vielä pysty luopumaan hiki hatussa.
Talkoot on ylihuomenna ja voisin vielä lavalle jotakin turhuutta. Ainakin tuo näytön jalka minkä löysin lavuaarikaapista ei ole minun, tiennyt mikä se edes on.
Join teetä, aivastelen. 
Voisihan tässä vaikka mitä. Se robotti-imuri ja minikaiutin Applelta tai jotakin tulee kotiin illemmalla. Pitäisi oikeasti imuroida. Pyyhin peilioviakin. Osaan pysyä poissa netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King